Siste nytt fra kundeservice

Nå lanseres streamingtjenesten Mezzo i pakken "Ekstra streamingtjenester"! (14.06.2024)

Med Mezzo kan du se storslagne konsertopplevelser fra verdens største scener hjemmefra! Klassiske musikkfestivaler fra hele Europa, konserter fra operaen i Paris, La Scala i Milano og New Yorks Metropolitan Opera. Mezzo er med andre ord et velkomment tilskudd for alle som elsker kunst og kultur!

 

HBO Max blir Max! (16.05.2024)

Fra og med 21. mai vil du finne alt fra HBO Max og discovery+ i den nye appen Max!

Les mer om lanseringen av Max her >


History og History 2 er tilbake i utvalget vårt!
(08.05.2024)

I slutten av februar annonserte vi at kanalene History og History 2 skulle fjernes fra og med 2.mai, men nå har vi gleden av å fortelle at kanalene forblir i utvalget vårt! Kanalene er tilgjengelige for deg som har parabol- eller fiber-pakkene Standard og Premium, og i den valgbare pakken "Ekstra TV-kanaler" for Flex-kundene våre. Du kan allerede i dag se kanalene i Allente-appen og på en oppkoblet Allente 1- eller OnePlace-dekoder.

Kanalene kan kun streames, og er ikke lineære.

Nå lanseres streamingtjenesten OUTflix! (06.05.2024)

OUTflix er en internasjonal streamingtjeneste med en LGBTQ+ vri på innholdet. Her finner du massevis av komedie, drama, drag, dokusåper, reality og stand-up! Streamingtjenesten kan bestilles for 49,-/mnd dersom du har parabol eller velges inn i TV-pakken for deg med en Flex-pakke. 

Vil du vite mer? Les mer om OUTflix her

Endring i streaminginnhold for kunder med parabol-TV (07.03.2024)

Fra den 2.april vil vi ikke ha rettigheter til å vise hele serier fra TV Norge. Du vil fortsatt ha tilgang til TV-kanalen og ukesarkivet. Husk at du kan legge til Discovery+ hvor du finner alle hele serier pluss mye annet innhold! PS! Følg med, i løpet av våren lanserer vi litt nytt streaminginnhold! 

 

Endringer i kanalutvalget (29.02.2024)

Den 18.mars lanserer vi nye tjenester: Mezzo, Love Nature og Moonbug!

Mezzo: Har du parabol eller fiber får du tilgang til TV-kanalen Mezzo Live på kanalplass 38(parabol) eller 56(fiber). Allente Stream-kunder kan velge inn innholdet fra Mezzo i form av et bibliotek med konserter og musikkforestillinger.

Love Nature: Streaminginnholdet fra love Nature blir tilgjengelig i Allente-appen og på Allente 1- og OnePlace-boksen. Allente Stream-kunder vil kunne velge inn både kanalen og streamingtjenesten, og mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Moonbug: Har du parabol eller fiber får du tilgang til TV-kanalen Moonbug på kanalplass 49(parabol) eller 47(fiber), og i Allente-appen. Du får også tilgang til et stort streamingbibliotek. Allente Stream-kunder vil kunne velge inn både kanalen og streamingtjenesten, og mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Følgende kanaler fjernes:

  • Discovery Science, Animal Planet og Cartoonito avsluttes fra og med 2. april.
  • Bilkanalen og Motorvision avsluttes fra og med 3. april.
  • HISTORY og HISTORY 2 avsluttes fra og med 2. mai.

 

Kanalen France 24 fjernes(07.02.2024)

For å kunne tilby TV-pakker med innhold kundene våre spør etter og faktisk ser på, vurderer vi kontinuerlig hvilke kanaler vi tilbyr. Det er naturlig at kanaler få kunder ser på byttes ut med nytt innhold, og derfor fjerner vi kanalen France 24 f.o.m 7.mars 2024.

I løpet av våren ser vi frem mot å introdusere nye kanaler og nytt streaminginnhold. Mer informasjon om det får du når det nærmer seg!

 

Hvordan du ser C More endres - alt tilgjengelig i TV 2 Play-appen!  (05.02.2024)

Måten du har tilgang til innhold fra C More endres. Fra å ha alt innholdet liggende inne i Allente-appen, vil vi nå lenke fra Allente-appen og rett inn til TV 2 Play sin egne app når du spiller av innhold. Du har tilgang til alt det samme innholdet som tidligere, men når du starter avspillingen i Allente-appen vil du automatisk flyttes til TV 2 Play-appen. Det er derfor viktig at du laster ned og logger inn i TV 2 Play-appen.

 

Ny kanal: Love Nature (19.12.2024)

Den 3. januar legges kanalen "Love Nature" til i flere av våre kanalpakker. Du finner den på kanalplass 39 for deg med parabol og 21 dersom du har IPTV. Snart vil du også kunne se et rikt bibliotek av naturinnhold i 4K i Allente-appen.


Endring i avtalevilkår (18.12.2024)

Vi gjør endringer i avtalevilkårene våre fra 01.02.2024. Du kan se de nye avtalevilkårene her.

 

Kanallisten endres (26.09.2023)

Vi gjør endringer i kanallisten, og flytter populære kanaler oppover. Husk at du kan lage din egen "Favorittliste" hvor alle kanalene ligger i den rekkefølgen du selv velger.

Slik setter du opp "Favorittlister"
Oneplace: https://www.allente.no/kundeservice/dekodere-og-utstyr/oneplace-favoritter/

Allente 1: https://www.allente.no/kundeservice/dekodere-og-utstyr/allente1-favoritter/

 

VGTV, BBC World og CNN fjernes fra TV-pakken Basic (25.08.2023)

Nyhetskanalene fjernes for Basic-kunder fra slutten av september. De er fortsatt tilgjengelig for Standard-kunder. Samtidig flyttes de resterende nyhetskanalene opp i kanallisten.

 

Boomerang bytter navn til Cartoonito (25.08.2023)

Samtidig med navneendringen byttes fokuset til aldersgruppen 2-6 år. Seriene som tidligere ble sendt på Boomerang vil nå sendes på Cartoon Network.

 

CMore First og CMore Series legges ned 14.august 2023(04.07.2023)

Innholdet som sendes på disse kanalene vil fra nå sendes på CMore Hits, CMore Stars og SF-kanalen. Alt innholdet vil fortsatt være tilgjengelig som streaming-arkiv i Allente-appen og i TV2 Play-appen.

 

Wimbledon ikke tilgjengelig på DR1 og DR2 utenfor Danmark(28.06.2023)

Grunnet rettigheter vil kanalene DR1 og DR2 gå i svart når Wimbledon sendes direkte. Dette gjelder fra 2.juli - 17.juli. 

Vil du se Wimbledon har du tre muligheter.

1. Oppgrader TV-pakken din til Large
2. Bestill tilleggspakken Sport Standard
3. Bestill Discovery+ Sport

 

Heim tilgjengelig for parabol-kunder(27.06.2023)

Fra 29.06.2023 finner du interiør- og huskanalen Heim på den gamle plassen til Matkanalen. 

 

Naturkanalen tilgjengelig for flere kunder(27.06.2023)

Fra 29.06.2023 blir Naturkanalen tilgjengelig for Basic og Stream Basic-kunder! Du kan se kanalen i nett-TVen og Allente-appen i tillegg til TVen hjemme.

 

Prisen for standard frakt øker til 79,- (01.07.2023)

Fra 1.juli øker prisen på standard frakt til 79,-. 

 

Matkanalen avslutter sine sendinger (29.06.2023)

Den 29 juni vil Matkanalen avvikles, og vil ha sine siste sendinger torsdag 29.06.2023. 

 

Innføring av nye gebyrer i kundeservice (01.05.2023)

Fra og med 01.05.2023 innføres det gebyrer på enkelte tjenester som utføres via kundeservice. Disse gebyrene vil gjelde for utsettelse av faktura (129 kr), tilsendelse av fakturakopi på epost (129 kr) og åpning av frys i kundeservice (129 kr). I tillegg innfører vi et avstengningsgebyr på Stream abonnement på 129 kr. 

Alle disse tjenestene kan gjøres uten kostnad via Min Side på Allente.no. Det er både enklere og raskere for deg som kunde. Ønsker du veiledning kan du alltid chatte med vår døgnåpne chatbot Alli.

I tillegg vil vi gjøre endringer i noen eksisterende gebyrer. Fakturagebyret vil øke fra 89 til 99 kr og frysegebyret vil øke fra 99 til 129 kr.

 

Endringer på BBC kanalene, og lansering av BBC Nordic (17.04.2023)

Den 17 april slår BBC sammen det beste fra sitt utvalg (BBC Brit & BBC Earth) til en felles kanal som heter BBC Nordic. Denne kanalen vil erstatte BBC Brit på kanalplass 34.

Du vil ikke miste noe innhold, kanalen vil fortsatt sende de samme seriene og dokumentarene fra begge kanaler. I tillegg kan du se innholdet både i ukesarkivet og det nye strømmearkivet BBC Nordic+ i Allente appen.

 

Forandringer for deg som har Viasat-dekoder (01.04.2023)

I løpet av våren vil det skje noen forandringer når det gjelder innholdet og utvalget du har på Viasat-dekoderen din.

Innhold fra Viaplay Film & Serier blir borte - Viaplay Originals og V Film fortsatt tilgjengelig. Fra og med 1. mars kommer antall nye barn- og filmtitler som legges til på Viasat-dekoderen din til å bli færre. 31. mars vil også innhold fra Viaplay Film & Serier bli borte. Men – filmer og serier fra Viaplay Originals og V film kommer til å være tilgjengelig, og nye titler vil bli lagt til hver uke. Utvalget fra Viaplay kommer da til å være likt som det er i Allente-appen, samt TV-boksene våre Allente 1 og OnePlace.

Alle filmer og serier er inkludert i TV-pakken din via Viaplay appen. Last ned appen til mobil og nettbrett, eller til ulike Smart-TV’er, Apple TV og Chromecast med Google TV.

Har du Allente 1 eller OnePlace, er det også mulig å laste ned Viaplay-appen direkte til boksen. Slik blir alt samlet på ett sted.

 

Terminering av Disney kanaler og Nat Geo Now (28.02.2023)

28. februar vil barnekanalene Disney Channel og Disney Junior, samt naturkanalen Nat Geo Wild termineres fra vårt kanal-utvalg på dekoder og i Allente-appen. Samtidig vil også strømmearkivene fra Disney og Nat Geo Now termineres.

Les er om alle fakta-, natur- og barneinnholdet som fortsatt er inkludert i vårt TV- og streamingutvalg 👇

Les mer

 

Terminering av Canal Digital appen på eldre Samsung-TV (15.02.2023)

Gjelder deg som bruker Canal Digital-appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018.
Da vi ble Allente, byttet vi navn på Canal Digital-appen til Allente-appen i prinsippet overalt. Appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018 het fortsatt Canal Digital, da den ligger på en eldre teknisk plattform. Vi valgte å ikke utvikle denne videre, men heller fokusere på arbeidet med å utvikle nye Smart TV-apper.


På slutten av det forrige året kunne vi endelig lansere våre nye Smart-TV-apper til både Samsung, LG og Android TV, og derfor er det nå på tide å si farvel til Canal Digital-appen for godt. Fra 15. februar er det ikke lenger mulig å bruke Canal Digital-appen.


Er Samsung TV-en din en modell fra 2015-2017? Per dags dato finnes det dessverre ingen Allente-app til TV-en din, men det finnes andre smidige løsninger for å kunne streame innholdet til den store TV-en din med Allente-appen:

  • Du kan for eksempel bruke Chromecast. Har du Chromecast med Google TV så finnes Allente-appen for nedlastning der. Med en eldre Chromecast kan du istedet caste med mobilen/nettbrett.
  • Har du Apple TV? Allente-appen finnes til Apple TV 4, eller nyere modeller.
  • Har du Allente 1 eller OnePlace TV-boks kan du selvfølgelig streame alt via boksen din.

 

Deaktivering av Remote Control apper (17.01.2023)

Den 17. januar 2023 fjernes appene "Allente fjernkontroll" og "Canal Digital Remote Control", så det vil ikke lengre være mulig å laste ned disse fra App Store og Play Store. 

Årsaken til dette er endringer i vår tekniske plattform, og det er få kunder som bruker disse appene. All fokus fremover vil våre å forberede vår Allente-app og levere godt innhold til våre kunder. 

De som allerede har lastet ned appen(e) kan fortsette å bruke dem så lenge de fungerer, men det vil ikke komme nye oppdateringer. 

 

Terminering av Eurosport Pluss 1-12 (01.01.2023)

Vi har terminert ekstra-kanalene fra Eurosport som har sendt Eliteserien og OBOS-ligaen. Grunnen til dette er at innholdet flyttes over til nye rettighetshavere fra og med 2023 sesongen. Vi kommer med mer informasjon om hvordan du kan se Eliteserien nærmere sesongstart. Det er TV2 som har rettighetene til dette innholdet framover. 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spør Alli, vår chat bot. Hun blir smartere og smartere for hver dag som går. Klikk på chat-ikonet til høyre