Siste nytt fra kundeservice

Oppdaterte avtalevilkår (26.08.2021)

Allente har oppdaterte avtalevilkår, som kan leses her. Dette er en mindre endring, hvor det er lagt till ett nytt avsnitt om trådløst bredbånd. 

Gjelder alle Allente-kunder.

Terminering av TV Chile (01.10.2021)

Kanalen TVN Chile termineres fra og med 1. oktober. 

Gjelder tidligere Viasat-kunder. 

Frekvensendringer på Vsport 1 (09.09.2021)

Den 9. september gjøres det en teknisk endring på sending av Vsport 1. Med en nyere boks fra oss trenger du ikke å utføre noen endringer. Har du en eldre boks kan det være at du må programmere serieopptak og favorittlister på nytt. 

Gjelder alle Allente-kunder. 

Terminering av Strive TV (01.06.2021)

Sportskanalen Strive TV termineres den 1. juni i år, siden innholdsrettighetene har flyttet til alternative kanaler.  

Gjelder nye Allente- og tidligere Canal Digital-kunder.

Nyhet! Vi lanserer Horse & Country (13.04.2021)

Nå har vi ett enda bredere utvalg kanaler, og tilbyr kanalen Horse & Country. Den vil være tilgjengelig i kanalpakkene Standard, Large, Premium og Underholdning på kanalplass 40 for tidligere Canal Digital-kunder.

Er du tidligere Viasat kunde finner du kanalen i kanalpakken Basis og oppover, på kanalplass 22. Hvis du har fått besøk av en montør for justering av parabolen din til Allente satellitten ligger den som en vanlig kanal, hvis ikke krever den at dekoder er koblet til internett.

Gjelder alle Allente-kunder.

Endring på TV2 Sport 2 (13.04.2021)

Kanalen TV2 Sport 2 flyttes fra Basic (tidligere Norgespakken) til Large og Sport Standard fra og med den 13. April. 

Gjelder nye Allente- og tidligere Canal Digital-kunder.

Frekvensendringer på ulike kanaler (09.03.2021)

Den 9. mars gjøres det en teknisk endring på sending av noen kanaler. Med en nyere boks fra oss trenger du ikke å utføre noen endringer. Har du en eldre boks kan det være at du må programmere serieopptak og favorittlister på nytt. 

  • Eurosport Norge HD
  • Eurosport 1 HD

Gjelder nye Allente- og tidligere Canal Digital-kunder.

Terminering av FOX HD (01.04.2021)

FOX HD (kanalplass 33) termineres i Norge den 1. april. 

Endring på VOX (01.04.2021)

Kanalen VOX flyttes fra Basic (tidligere Norgespakken) til Standard (tidligere Underholdning), og vil også bytte kanalplassering til nummer 33. Endringen skjer den 1. april.

Endring av gebyrer (01.04.2021)

Fakturagebyr endres fra 69,- til 79,- fra og med 1. april. Ved å velge Avtalegiro eller Efaktura er det 0,- i gebyr. Avtalegiro og efaktura kan opprettes direkte i banken din, eller ved å logge inn på MinSide. 

Gebyr for frys av abonnementet endres fra 79,- til 99,- hvis abonnementet fryses ved å ringe kundeservice. Du kan enkelt fryse abonnementet selv via MinSide, uten noe ekstra gebyr. 

Ny 4K kanal lansert (15.02.2021)

Den helt nye kanalen WOW! 4K er tilgjengelig for alle våre kunder. Du finner den på kanalplassering 126 hvis du har en OnePlace dekoder. Den vil dessverre ikke være tilgjengelig på eldre dekodere som ikke støtter 4k. 

Nytt innhold i Standard (tidligere Underholdning) (15.02.2021)

Våre kunder elsker film og serier og Viaplay. Derfor utvider vi Standard med Viaplay Film & Serier inkludert i abonnementet. Viaplay aktiverer du enkelt ved å trykke her, eller logge deg inn på MinSide. 

Vi inkluderer også dokumentarkanalene Viasat Explore, Viasat Nature og Viasat History. Du får også V film premiere, en filmkanal med nye filmer.

Frekvensendringer på ulike kanaler (09.02.2021)

Den 9. februar gjøres det en teknisk endring på sending av noen kanaler. Med en nyere boks fra oss trenger du ikke å utføre noen endringer. Har du en eldre boks kan det være at du må programmere serieopptak og favorittlister på nytt. 

  • DW English
  • CNBC
  • Bloomberg
  • TV5
  • Cmore Live HD

Endringer i offline og ukesarkiv for Disney kanaler (01.02.2021)

Endringene gjelder ukesarkivet fra Disney Channel og Disney Junior, og muligheten til å laste ned offline innhold fra Disney i Canal Digital-appen. Denne endringen vil skje fra og med 1. februar, og vi beklager ulempene dette medfører. 

Terminering av Disney XD (01.01.2021)

Fra og med 2021 vil kanalen Disney XD termineres i Norden. Det aller meste innholdet som har blitt sendt her vil du fortsatt kunne se på Disney Channel (Kanalplass 60).