Siste nytt fra kundeservice

Endringer på BBC kanalene, og lansering av BBC Nordic (17.04.2023)

Den 17 april slår BBC sammen det beste fra sitt utvalg (BBC Brit & BBC Earth) til en felles kanal som heter BBC Nordic. Denne kanalen vil erstatte BBC Brit på kanalplass 34.

Du vil ikke miste noe innhold, kanalen vil fortsatt sende de samme seriene og dokumentarene fra begge kanaler. I tillegg kan du se innholdet både i ukesarkivet og det nye strømmearkivet BBC Nordic+ i Allente appen.

 

Forandringer for deg som har Viasat-dekoder (01.04.2023)

I løpet av våren vil det skje noen forandringer når det gjelder innholdet og utvalget du har på Viasat-dekoderen din.

Innhold fra Viaplay Film & Serier blir borte - Viaplay Originals og V Film fortsatt tilgjengelig. Fra og med 1. mars kommer antall nye barn- og filmtitler som legges til på Viasat-dekoderen din til å bli færre. 31. mars vil også innhold fra Viaplay Film & Serier bli borte. Men – filmer og serier fra Viaplay Originals og V film kommer til å være tilgjengelig, og nye titler vil bli lagt til hver uke. Utvalget fra Viaplay kommer da til å være likt som det er i Allente-appen, samt TV-boksene våre Allente 1 og OnePlace.

Alle filmer og serier er inkludert i TV-pakken din via Viaplay appen. Last ned appen til mobil og nettbrett, eller til ulike Smart-TV’er, Apple TV og Chromecast med Google TV.

Har du Allente 1 eller OnePlace, er det også mulig å laste ned Viaplay-appen direkte til boksen. Slik blir alt samlet på ett sted.

 

Terminering av Disney kanaler og Nat Geo Now (28.02.2023)

28. februar vil barnekanalene Disney Channel og Disney Junior, samt naturkanalen Nat Geo Wild termineres fra vårt kanal-utvalg på dekoder og i Allente-appen. Samtidig vil også strømmearkivene fra Disney og Nat Geo Now termineres.

Les er om alle fakta-, natur- og barneinnholdet som fortsatt er inkludert i vårt TV- og streamingutvalg 👇

Les mer

 

Terminering av Canal Digital appen på eldre Samsung-TV (15.02.2023)

Gjelder deg som bruker Canal Digital-appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018.
Da vi ble Allente, byttet vi navn på Canal Digital-appen til Allente-appen i prinsippet overalt. Appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018 het fortsatt Canal Digital, da den ligger på en eldre teknisk plattform. Vi valgte å ikke utvikle denne videre, men heller fokusere på arbeidet med å utvikle nye Smart TV-apper.


På slutten av det forrige året kunne vi endelig lansere våre nye Smart-TV-apper til både Samsung, LG og Android TV, og derfor er det nå på tide å si farvel til Canal Digital-appen for godt. Fra 15. februar er det ikke lenger mulig å bruke Canal Digital-appen.


Er Samsung TV-en din en modell fra 2015-2017? Per dags dato finnes det dessverre ingen Allente-app til TV-en din, men det finnes andre smidige løsninger for å kunne streame innholdet til den store TV-en din med Allente-appen:

  • Du kan for eksempel bruke Chromecast. Har du Chromecast med Google TV så finnes Allente-appen for nedlastning der. Med en eldre Chromecast kan du istedet caste med mobilen/nettbrett.
  • Har du Apple TV? Allente-appen finnes til Apple TV 4, eller nyere modeller.
  • Har du Allente 1 eller OnePlace TV-boks kan du selvfølgelig streame alt via boksen din.

 

Deaktivering av Remote Control apper (17.01.2023)

Den 17. januar 2023 fjernes appene "Allente fjernkontroll" og "Canal Digital Remote Control", så det vil ikke lengre være mulig å laste ned disse fra App Store og Play Store. 

Årsaken til dette er endringer i vår tekniske plattform, og det er få kunder som bruker disse appene. All fokus fremover vil våre å forberede vår Allente-app og levere godt innhold til våre kunder. 

De som allerede har lastet ned appen(e) kan fortsette å bruke dem så lenge de fungerer, men det vil ikke komme nye oppdateringer. 

 

Terminering av Eurosport Pluss 1-12 (01.01.2023)

Vi har terminert ekstra-kanalene fra Eurosport som har sendt Eliteserien og OBOS-ligaen. Grunnen til dette er at innholdet flyttes over til nye rettighetshavere fra og med 2023 sesongen. Vi kommer med mer informasjon om hvordan du kan se Eliteserien nærmere sesongstart. Det er TV2 som har rettighetene til dette innholdet framover. 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spør Alli, vår chat bot. Hun blir smartere og smartere for hver dag som går. Klikk på chat-ikonet til høyre