Siste nytt fra kundeservice

Oppdaterte avtalevilkår (28.09.2023)

Vi gjør endringer i avtalevilkårene våre. Les mer her.

 

Kanallisten endres (26.09.2023)

Vi gjør endringer i kanallisten, og flytter populære kanaler oppover. Husk at du kan lage din egen "Favorittliste" hvor alle kanalene ligger i den rekkefølgen du selv velger.

Slik setter du opp "Favorittlister"
Oneplace: https://www.allente.no/kundeservice/dekodere-og-utstyr/oneplace-favoritter/

Allente 1: https://www.allente.no/kundeservice/dekodere-og-utstyr/allente1-favoritter/

 

VGTV, BBC World og CNN fjernes fra TV-pakken Basic (25.08.2023)

Nyhetskanalene fjernes for Basic-kunder fra slutten av september. De er fortsatt tilgjengelig for Standard-kunder. Samtidig flyttes de resterende nyhetskanalene opp i kanallisten.

 

Boomerang bytter navn til Cartoonito (25.08.2023)

Samtidig med navneendringen byttes fokuset til aldersgruppen 2-6 år. Seriene som tidligere ble sendt på Boomerang vil nå sendes på Cartoon Network.

 

CMore First og CMore Series legges ned 14.august 2023(04.07.2023)

Innholdet som sendes på disse kanalene vil fra nå sendes på CMore Hits, CMore Stars og SF-kanalen. Alt innholdet vil fortsatt være tilgjengelig som streaming-arkiv i Allente-appen og i TV2 Play-appen.

 

Wimbledon ikke tilgjengelig på DR1 og DR2 utenfor Danmark(28.06.2023)

Grunnet rettigheter vil kanalene DR1 og DR2 gå i svart når Wimbledon sendes direkte. Dette gjelder fra 2.juli - 17.juli. 

Vil du se Wimbledon har du tre muligheter.

1. Oppgrader TV-pakken din til Large
2. Bestill tilleggspakken Sport Standard
3. Bestill Discovery+ Sport

 

Heim tilgjengelig for parabol-kunder(27.06.2023)

Fra 29.06.2023 finner du interiør- og huskanalen Heim på den gamle plassen til Matkanalen. 

 

Naturkanalen tilgjengelig for flere kunder(27.06.2023)

Fra 29.06.2023 blir Naturkanalen tilgjengelig for Basic og Stream Basic-kunder! Du kan se kanalen i nett-TVen og Allente-appen i tillegg til TVen hjemme.

 

Prisen for standard frakt øker til 79,- (01.07.2023)

Fra 1.juli øker prisen på standard frakt til 79,-. 

 

Matkanalen avslutter sine sendinger (29.06.2023)

Den 29 juni vil Matkanalen avvikles, og vil ha sine siste sendinger torsdag 29.06.2023. 

 

Innføring av nye gebyrer i kundeservice (01.05.2023)

Fra og med 01.05.2023 innføres det gebyrer på enkelte tjenester som utføres via kundeservice. Disse gebyrene vil gjelde for utsettelse av faktura (129 kr), tilsendelse av fakturakopi på epost (129 kr) og åpning av frys i kundeservice (129 kr). I tillegg innfører vi et avstengningsgebyr på Stream abonnement på 129 kr. 

Alle disse tjenestene kan gjøres uten kostnad via Min Side på Allente.no. Det er både enklere og raskere for deg som kunde. Ønsker du veiledning kan du alltid chatte med vår døgnåpne chatbot Alli.

I tillegg vil vi gjøre endringer i noen eksisterende gebyrer. Fakturagebyret vil øke fra 89 til 99 kr og frysegebyret vil øke fra 99 til 129 kr.

 

Endringer på BBC kanalene, og lansering av BBC Nordic (17.04.2023)

Den 17 april slår BBC sammen det beste fra sitt utvalg (BBC Brit & BBC Earth) til en felles kanal som heter BBC Nordic. Denne kanalen vil erstatte BBC Brit på kanalplass 34.

Du vil ikke miste noe innhold, kanalen vil fortsatt sende de samme seriene og dokumentarene fra begge kanaler. I tillegg kan du se innholdet både i ukesarkivet og det nye strømmearkivet BBC Nordic+ i Allente appen.

 

Forandringer for deg som har Viasat-dekoder (01.04.2023)

I løpet av våren vil det skje noen forandringer når det gjelder innholdet og utvalget du har på Viasat-dekoderen din.

Innhold fra Viaplay Film & Serier blir borte - Viaplay Originals og V Film fortsatt tilgjengelig. Fra og med 1. mars kommer antall nye barn- og filmtitler som legges til på Viasat-dekoderen din til å bli færre. 31. mars vil også innhold fra Viaplay Film & Serier bli borte. Men – filmer og serier fra Viaplay Originals og V film kommer til å være tilgjengelig, og nye titler vil bli lagt til hver uke. Utvalget fra Viaplay kommer da til å være likt som det er i Allente-appen, samt TV-boksene våre Allente 1 og OnePlace.

Alle filmer og serier er inkludert i TV-pakken din via Viaplay appen. Last ned appen til mobil og nettbrett, eller til ulike Smart-TV’er, Apple TV og Chromecast med Google TV.

Har du Allente 1 eller OnePlace, er det også mulig å laste ned Viaplay-appen direkte til boksen. Slik blir alt samlet på ett sted.

 

Terminering av Disney kanaler og Nat Geo Now (28.02.2023)

28. februar vil barnekanalene Disney Channel og Disney Junior, samt naturkanalen Nat Geo Wild termineres fra vårt kanal-utvalg på dekoder og i Allente-appen. Samtidig vil også strømmearkivene fra Disney og Nat Geo Now termineres.

Les er om alle fakta-, natur- og barneinnholdet som fortsatt er inkludert i vårt TV- og streamingutvalg 👇

Les mer

 

Terminering av Canal Digital appen på eldre Samsung-TV (15.02.2023)

Gjelder deg som bruker Canal Digital-appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018.
Da vi ble Allente, byttet vi navn på Canal Digital-appen til Allente-appen i prinsippet overalt. Appen til Samsungs Smart TV årsmodeller 2015-2018 het fortsatt Canal Digital, da den ligger på en eldre teknisk plattform. Vi valgte å ikke utvikle denne videre, men heller fokusere på arbeidet med å utvikle nye Smart TV-apper.


På slutten av det forrige året kunne vi endelig lansere våre nye Smart-TV-apper til både Samsung, LG og Android TV, og derfor er det nå på tide å si farvel til Canal Digital-appen for godt. Fra 15. februar er det ikke lenger mulig å bruke Canal Digital-appen.


Er Samsung TV-en din en modell fra 2015-2017? Per dags dato finnes det dessverre ingen Allente-app til TV-en din, men det finnes andre smidige løsninger for å kunne streame innholdet til den store TV-en din med Allente-appen:

  • Du kan for eksempel bruke Chromecast. Har du Chromecast med Google TV så finnes Allente-appen for nedlastning der. Med en eldre Chromecast kan du istedet caste med mobilen/nettbrett.
  • Har du Apple TV? Allente-appen finnes til Apple TV 4, eller nyere modeller.
  • Har du Allente 1 eller OnePlace TV-boks kan du selvfølgelig streame alt via boksen din.

 

Deaktivering av Remote Control apper (17.01.2023)

Den 17. januar 2023 fjernes appene "Allente fjernkontroll" og "Canal Digital Remote Control", så det vil ikke lengre være mulig å laste ned disse fra App Store og Play Store. 

Årsaken til dette er endringer i vår tekniske plattform, og det er få kunder som bruker disse appene. All fokus fremover vil våre å forberede vår Allente-app og levere godt innhold til våre kunder. 

De som allerede har lastet ned appen(e) kan fortsette å bruke dem så lenge de fungerer, men det vil ikke komme nye oppdateringer. 

 

Terminering av Eurosport Pluss 1-12 (01.01.2023)

Vi har terminert ekstra-kanalene fra Eurosport som har sendt Eliteserien og OBOS-ligaen. Grunnen til dette er at innholdet flyttes over til nye rettighetshavere fra og med 2023 sesongen. Vi kommer med mer informasjon om hvordan du kan se Eliteserien nærmere sesongstart. Det er TV2 som har rettighetene til dette innholdet framover. 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spør Alli, vår chat bot. Hun blir smartere og smartere for hver dag som går. Klikk på chat-ikonet til høyre