Basic med Viaplay Medium

Oppgrader pakken din og få tilgang til massevis av sport og underholdning med Viaplay Medium!

Bestill
Flex 2 med Viaplay Medium

En pakke fylt til randen, og helt klart verdig en sportsinteressert konge!

Bestill
Flex 4 med Viaplay Medium

Et kongerike av underholdning og sport!

Bestill
En collage som viser alle logoene til alle kanalene som er i pakken

TV-kanaler, TV 2 Play og Viaplay inkludert

Uansett hvilken Allente Stream-pakke du velger har du massevis av underholdning inkludert i TV-pakken din!

Topp TV-pakken din med disse

Velg mellom Max, SkyShowtime, OUTFlix, ekstra TV-kanaler og ekstra streamingtjenester - og bytt en gang i måneden hvis du vil!

Fem logoer til streamingtjenester vi tilbyr.
Se seriene det prates om

Med Max ser du alt fra storfilmene det prates om rundt lunsjbordet til kjente konsepter fra discovery+ som 71 grader nord og "Kongen befaler"!

Filmer og serier i verdensklasse

SkyShowtime har på kort tid slått seg opp til å bli en av de mest kritikerroste streamingtjenestene med egne produksjoner i særklasse, og et rikt bibliotek med innhold fra verdens største produksjonsselskaper.

Litt sport, mye sport, formel 1, kanskje sykkelsport? Eller fotball? Veldig, veldig mye fotball?

Velg en pakke fra Allente - det er gjort på 1-2-3

Er du klar til å bli kongen av underholdning?

Det går raskere enn å poppe en bolle popcorn før filmen starter, og reisen til ditt nye kongerike starter med å velge en Allente Stream-pakke.

Velg pakke

Trenger du hjelp med din bestilling?

Ring 815 800 21 eller legg igjen telefonnummer så tar vi kontakt.

Om Stream og streaming

  
 • Hva er streaming?

  Streaming, eller strømming på norsk, er å laste ned underholdning, uten at du lagrer det på enheten din. Underholdningen blir overført i en kontinuerlig strøm, og mottakeren kan spille av innholdet umiddelbart.

  Man kan streame både direkte-tv og on-demand.

  Det finnes mange strømmetjenester, som f.eks. Netflix, Max, SkyShowtime og TV 2 Play. Allente er en streamingdistributør, der du kan streame tradisjonelle kanaler, og samle streamingtjenester som Max, TV 2 Play, Viaplay og SkyShowtime i ett og samme abonnement. Allente har ofte lavere priser på streamingtjenester enn hva du kan få direkte hos leverandøren.

  Vi tilbyr også TV via parabol

 • 
 • Hva trenger man til streaming?

  Alt du trenger for å streame er internett. 

  Streaming krever en stabil internettforbindelse for å kunne spille av innholdet uten forsinkelse eller buffering. En hastighet på minst 5-10 Mbit/s er anbefalt for å streame i HD-kvalitet, mens du trenger minst 25 Mbit/s for å streame i 4K-kvalitet. Allente tilbyr også trådløst bredbånd, dersom du ikke har internett.

  Du kan streame på en rekke forskjellige enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, TV-bokser som Allente1 og OnePlace og smart-TVer. Allente har utviklet apper for de fleste enheter.

  Noen streamingtips:

  • For å få den beste streamingopplevelsen, bør du koble enheten din til internett via en kablet tilkobling. Wi-Fi-tilkoblinger kan være mer utsatt for forstyrrelser, noe som kan føre til buffering eller forsinkelser.
  • Hvis du opplever buffering eller forsinkelser, kan du prøve å redusere kvaliteten på streamingen. Dette vil redusere mengden data som må overføres, noe som kan forbedre ytelsen.
  • Hvis du planlegger å streame på flere enheter samtidig, bør du sørge for at du har en internettforbindelse med tilstrekkelig båndbredde.

  Har du ikke internett, men ønsker TV, velger du TV via parabol.

 • 
 • Hvordan få streaming på TV?

  Dersom du ønsker å streame på TV'en finnes det flere alternativer.

  Alle nye TV'er kan man koble til internett (smart-TV) og laste ned streamingapper og streame direkte på TV'en. 

  Dersom du ikke har en smart-TV finnes det flere alternativer, f.eks. tilbyr vi Allente streaming Hub som du kobler til HDMI inngangen bak på TV. Allente streaming Hub er ganske likt som en Google Chromecast som du også kan kjøpe på Min Side. Andre enheter du kan bruke for å streame til TV er Apple TV eller våre TV-bokser (også kalt dekodere) OnePlace eller Allente1.

 • 
 • Hva koster streaming?

  Prisene på strømmetjenester varierer, avhengig av tjenester, abonnementsnivå og innhold.

  Vi i Allente har en grunnabonnement som heter Basic. Som navnet antyder får du med noen få, men populære tv-kanaler, tilgang til TV 2 Play (TV 2 sin app) og Viaplay Film og serier. 

  For å skape et mest mulig fleksibelt TV-abonnement, kan du selv velge hva slags ekstra TV-innhold du vil legge på toppen av Basic. Enten om det er sportspakker eller forskjellige streamingtjenester.

  Ofte er det rimeligere å streame, da du ikke trenger utstyr, montering eller installasjon. Men du trenger internett med nok hastighet, og dersom du streamer over 4G/5G nettet kan datapakken bli spist opp raskt, da streaming krever store datamengder.  

 • 
 • Kan jeg streame i utlandet?

  Jada, du kan streame Allente i hele EU/EØS.

Tilbudet gjelder for nye kunder og bare på web. NRK-kanalene må sees i NRK-appen dersom du ikke har dekoder.