Det beste av begge verdener!

Basic med Viaplay Medium

Oppgrader basispakken din og få tilgang til massevis av sport og underholdning med Viaplay Medium! 698 kr/mnd

Bestill
Flex 2 med Viaplay Medium

En pakke fylt til randen, og helt klart verdig en sportsinteressert konge! Du velger selv hvilken underholdning du vil supplere Viaplays fyldige sportspakke med! 798 kr/mnd

Bestill
Flex 4 med Viaplay Medium

Et kongerike av underholdning og sport! Alt du kan ønske deg av sportsgrener, og nøyaktig den underholdningen du vil se - når du vil se den! 898 kr/mnd

Bestill
Stream Basic

TV-kanaler og TV 2 Play Basis & Viaplay inkludert

Uansett hvilken Allente Stream-pakke du velger har du massevis av underholdning inkludert i TV-pakken din!

Topp TV-pakken din med disse

Du bestemmer selv hvordan din streamingpakke skal se ut. Velg mellom HBO Max, Discovery+, ekstra TV-kanaler og SkyShowtime.

Velg inn ekstra streamingtjenester
Se seriene det prates om

Med HBO Max ser du storseriene som diskuteres rundt lunsjbordet, og klassikerne som vekker gode minner - alt pakket inn i historiefortelling uten sidestykke. Se produksjoner som "The Sopranos" og "Sex og singelliv", eller norske satsninger som "Knekt"!

Filmer og serier i verdensklasse

SkyShowtime har på kort tid slått seg opp til å bli en av de mest kritikerroste streamingtjenestene med egne produksjoner i særklasse, og et rikt bibliotek med innhold fra verdens største produksjonsselskaper.

Kjente fjes og underholdende konsepter

"Alle mot alle", "71 grader nord", "Wahlgrens värld".. discovery+ sitter godt på tronen av underholdningssjangeren! Se dokumentarene, realityprogrammene og underholdningskonseptene som samler gjengen.

Fyll på TV-pakken!

Vil du ha flere kanaler og et rikere ukesarkiv? Da er det bare å velge inn pakken "Ekstra TV-kanaler"! En verden av dokumentarer, barneprogrammer og nyheter venter på deg.

Litt sport, mye sport, vintersport, kanskje sykkelsport? Eller fotball? Veldig, veldig mye fotball?

Velg en pakke fra Allente - det er gjort på 1-2-3

Er du klar til å bli kongen av underholdning?

Det går raskere enn å poppe en bolle popcorn før filmen starter, og reisen til ditt nye kongerike starter med å velge en Allente Stream-pakke.

Velg pakke

Trenger du hjelp med din bestilling?

Ring 815 800 21 eller legg igjen telefonnummer så tar vi kontakt.

Tilbudet gjelder for nye kunder og bare på web. NRK-kanalene må sees i NRK-appen dersom du ikke har dekoder.

Om Stream og streaming

  
 • Hva er streaming?

  Streaming, eller strømming på norsk, er å laste ned underholdning, uten at du lagrer det på enheten din. Underholdningen blir overført i en kontinuerlig strøm, og mottakeren kan spille av innholdet umiddelbart.

  Man kan streame både direkte-tv og on-demand.

  Det finnes mange strømmetjenester, som f.eks. Netflix, HBO Max, TV 2 Play og discovery+. Allente er streamingdistributør, der du kan streame tradisjonelle kanaler, samt samle strømmetjenester som HBO Max, TV 2 Play, SkyShowtime i ett og samme abonnement. Allente har ofte lavere priser på strømmetjenester enn du kan få direkte hos strømmeleverandøren.

 • 
 • Hva trenger man til streaming?

  Alt du trenger for å streame er internett. 

  Streaming krever en stabil internettforbindelse for å kunne spille av innholdet uten forsinkelse eller buffering. En hastighet på minst 5-10 Mbit/s er anbefalt for å streame i HD-kvalitet, mens du trenger minst 25 Mbit/s for å streame i 4K-kvalitet. Allente tilbyr også trådløst bredbånd, dersom du ikke har internett.

  Du kan streame på en rekke forskjellige enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, TV-bokser som Allente1 og OnePlace og smart-TVer. Allente har utviklet apper for de fleste enheter.

  Noen streamingtips:

  • For å få den beste streamingopplevelsen, bør du koble enheten din til internett via en kablet tilkobling. Wi-Fi-tilkoblinger kan være mer utsatt for forstyrrelser, noe som kan føre til buffering eller forsinkelser.
  • Hvis du opplever buffering eller forsinkelser, kan du prøve å redusere kvaliteten på streamingen. Dette vil redusere mengden data som må overføres, noe som kan forbedre ytelsen.
  • Hvis du planlegger å streame på flere enheter samtidig, bør du sørge for at du har en internettforbindelse med tilstrekkelig båndbredde.

 • 
 • Hvordan få streaming på TV?

  Dersom du ønsker å streame på TV'en finnes det flere alternativer.

  Alle nye TV'er kan man koble til internett (smart-TV) og laste ned streamingapper og streame direkte på TV'en. 

  Dersom du ikke har en smart-TV finnes det flere alternativer, f.eks. tilbyr vi Allente streaming Hub som du kobler til HDMI inngangen bak på TV. Allente streaming Hub er ganske likt som en Google Chromecast som du også kan kjøpe på Min Side. Andre enheter du kan bruke for å streame til TV er Apple TV eller våre TV-bokser (også kalt dekodere) OnePlace eller Allente1.

 • 
 • Hva koster streaming?

  Prisene på strømmetjenester varierer, avhengig av tjenester, abonnementsnivå og innhold.

  Vi i Allente har en grunnabonnement som heter Basic. Som navnet antyder får du med noen få, men populære tv-kanaler, tilgang til TV 2 Play (TV 2 sin app) og Viaplay Film og serier. 

  For å skape et mest mulig fleksibelt TV-abonnement, kan du selv velge hva slags ekstra TV-innhold du vil legge på toppen av Basic. Enten om det er sportspakker eller flere strømmetjenester som HBO Max eller discovery+.

  Ofte er det rimeligere å streame, da du ikke trenger utstyr, montering eller installasjon. Men du trenger internett med nok hastighet, og dersom du streamer over 4G/5G nettet kan datapakken bli spist opp raskt, da streaming krever store datamengder.  

 • 
 • Kan jeg streame i utlandet?

  Jada, du kan streame Allente i hele EU/EØS.