Et stort bilde som viser den oransje kongen som streamer med telefonen sin, og logoene til de nye kanalene som preseneteres på denne landingssiden.

Nytt og spennende innhold!

Her finner du informasjon om nye streamingtjenester og kanaler vi inkluderer i utvalget vårt 🧡

Massevis av LGBTQ+-innhold!

OUTflix!

OUTflix er en internasjonal streamingtjeneste med massevis av serier, dokumentarer og egne produksjoner med en LGBTQ+ vri på innholdet. Her finner du massevis av komedie, drama, drag, dokusåper, reality og stand-up! 

Slik ser du OUTflix:

TV via parabol eller fiber: Legg først til tilleggstjenesten OUTflix i TV-pakken din på Min Side for 49,-/mnd. Du kan se innholdet fra OUTflix i Allente-appen, eller via Allente 1- og OnePlace-dekoderen din.

Allente Flex:
OUTflix er en av streamingtjenestene du kan velge inn i TV-pakken din, og du kan se innholdet fra OUTflix i Allente-appen.

OUTflix the Villbergs

Moonbug, Mezzo og Love Nature lansert 18.mars!

Moonbug

Moonbug er en global underholdningsgigant som leverer innhold av høy kvalitet - her er det mye lærerike programmer, og ikke minst glede! Programmene er fylt med sang og latter for barn i barnehagealder, som CoComelon, Blippi og Little Baby Bum! Innholdet er i stor grad animert og uten dialog, men du finner også en del dubbet til norsk. 

Fun fact! Moonbug tilpasser tidskjemaet sitt etter barnas naturlige rytme! Det vil si at de viser rolige programmer om morgenen, og programmer med mer aktivitet og stimuli utover dagen!

Mezzo

Med Mezzo kan du se det beste av klassisk musikk og scenekunst fra noen av verdens mest prestisjefylte scener rett fra sofaen hjemme! Se klassiske musikkfestivaler fra hele Europa, jazz-eventer og konserter fra blant annet Operaen i Paris, La Scala i Milano og New Yorks Metropolitan Opera. Mezzo er med andre ord et velkomment tilskudd for alle som elsker kunst og kultur!

Love Nature

Med Love Nature ser du spennende dokumentarer og serier med fokus på dyr og natur fra alle verdens hjørner! Dette er eksklusivt innhold i høy kvalitet som tar deg nærmere naturen! Med programmer som Gladiators, Becoming Orangutang, My Best Friends is an Animal, Secrets of the Enchanted Forest og mye mer får du besøke imponerende landskap og se dyr i deres naturlige livsmiljøer!

For deg med parabol-TV: Her finner du innholdet

  
 • Moonbug

  For deg med parabol-TV, og pakken Standard eller Large, lanserer vi både et streamingbibliotek  i Allente-appen og på boksene Allente 1 og OnePlace, og en egen TV-kanal fra Moonbug. TV-kanalen finner du på kanalplass 49, og som en kanal du kan streame i Allente-appen. 

 • 
 • Mezzo

  Du med parabol-TV, og pakken Standard eller Large, finner TV-kanalen Mezzo Live på alle våre bokser på kanalplass 38, og som en egen kanal i Allente-appen. Du får også tilgang til et ukesarkiv fra kanalen Mezzo Live på din Allente 1 og Oneplace-boks samt i Allente-appen.

  Psst! I forbindelse med lanseringen vil kanalen Mezzo Live i løpet av våren vise spesialsendinger for det nordiske publikumet som Oslos Filharmoniske Orkester dirigert av Klaus Mäkelä, Mikael Karlssons opers Melancholia med Anne Sofie von Otter fra den Svenske Kungliga Operan og koreografen Alexander Ekman fra Gøteborgsoperan. 

 • 
 • Love Nature

  Du har allerede hatt TV-kanalen Love Nature tilgjengelig siden januar, men nå utvider vi tilbudet og du får tilgang til et streamingbibliotek med serier og dokumentarer fra Love Nature rett i Allente-appen, og på boksene Allente 1 og OnePlace!

TV via streaming - enda mer fleksibilitet i Flex 2 og Flex 4!

Vi lanserer ”Ekstra streamingtjenester” 

Med ”Ekstra streamingtjenester” får du tilgang til et bredt utvalg streamingtjenester til alle aldere fra BBC Nordic+, Mezzo*, Love Nature og Moonbug! I de to sistnevnte får du også med en egen streamet TV-kanal. Du ser alt i Allente-appen, og på boksene Allente 1 og OnePlace.

Vi kommer til å fylle ytterligere på pakken "Ekstra streamingtjenester" utover våren!

Tips! På Min Side kan du velge inn og ut streamingtjenestene i abonnementet ditt. 

*Lanseringen av innholdet fra Mezzo er noe forsinket, og vil bli lagt til på et senere tidspunkt. 

  
 • BBC Nordic+

  Med BBC Nordic+ ser du blandt annet BBC-favoritter som Top Gear, The Graham Norton Show og QI, og helt nye serier og programmer med fokus på musikk, kunst, reiser og historie. Se for eksempel naturdokumentaren Wild Scandinavia, Ancient Powers eller Elon Musks Twitter Storm.

 • 
 • Nye kanaler legges til i pakken "Ekstra TV-kanaler"

  Vi legger til kanalene Viasat Explore, Viasat Nature og Viasat History i den valgfrie pakken "Ekstra TV-kanaler".