Krim på TV og streaming🫣🐣

Påsken er rferdig for i år, men en god krim er aldri feil! Les videre for å sjekke ut våre anbefalinger for det beste av påskekrim, vanlig krim og mysterier!

Aller først noen gode huskeregler;

Krimvettreglene

1. Planlegg kveldens underholdning, og sett sammen den optimale TV-pakken.
2. Tilpass kosen - velg krim og snacks med omhu.
3. Ta trygge valg. Velg en film eller serie som du tror alle vil like
4. Last ned Allente-appen på alle enheter, så har du alltid underholdning lett tilgjengelig.
5. Avslutt i tide – det er ingen skam å spare neste episode til i morgen.

Wisting

En idyllisk sommerkveld forsvinner seks år gamle Clifford Greenwood sporløst. Dagen etter blir en hotellansatt funnet død. Wisting og kollegene hans har enormt press på seg for å finne gutten i tide. Alle de fire episodene slippes på premieredagen 24.mars! 

Med Allente Stream er Viaplay Film&Serier og TV 2 Play Basis inkludert!

Marlow Murder Club

Et gåtefullt mordmysterie hvor vi følger den pensjonerte arkeologen Judith Potts i den fredelige byen Marlow. En dag hører hun et skudd, og er overbevist om at et mord har funnet sted. Hun  danner så et uventet vennskap med hundepasseren Suzie og prestekonen Beth - og sammen starter de sin egen etterforskning i jakten på morderen! Se 25. mars med TV 2 Play i Allente-appen!

Med Allente Stream er Viaplay Film&Serier og TV 2 Play Basis inkludert!

Agatha Christie: Mord er ingen sak

Luke Fitzwilliam møter Miss Pinkterton og får høre at det er en morder løs i den anstendige landsbyen Wychwood-Under-Ashe. Lokalbefolkningen tror landsbyens mange dødsfall er ulykker, men Miss Pinkterton mistenker noe annet. Når Miss Pinkerton blir angrepet på vei til Scotland Yard, innser Luke at han må finne morderen før det er for sent. 

Vil du heller se en film?

Perfekt miks av tradisjonell krim, og moderne historiefortelling!

Hercule Poirot!

Mord her og mord der - heldigvis er vår Hercule Poirot alltid i nærheten! Følg den snarrådige og spesielle etterforskeren mens han løser mordgåter og intrikate plot verden over.

Har du ikke sett de to første filmene?
Lei Mord på Orientekspressen med SF Anytime >
Lei Mord på Nilen med SF Anytime >

Prisoners

Keller Dover opplever enhver fars verste mareritt når datteren forsvinner. Det eneste sporet er en gammel, forlatt campingbil, men eieren slipper fri på grunn av manglende beviser. For hver time svinner håpet om å finne jentene i live, men hvor langt er han villig til å gå? Og når blir jakten på rettferdighet til blind hevntørst?

Se med Viaplay
To Catch a Killer

Eleanor er en ung etterforsker som kjemper mot demoner fra fortiden da hun blir tilkalt til åstedet for en brutal forbrytelse - verket til en ny og skremmende massemorder. En desperat landsdekkende forbryterjakt er i gang, men hindres hele veien av morderens mystiske og makeløse adferd.

Lei med Nordisk Film
Knives out

Den suksessfulle krimforfatteren Harlan Throbey blir funnet død i sitt herskapshus rett etter feiringen av sin 85-årsdag, og den eksentriske detektiven Benoit Blanc blir av diffuse årsaker hyret som etterforsker.

Se med TV 2 Play
Velg en pakke fra Allente - det er gjort på 1-2-3

Er du klar til å bli kongen av underholdning?

Det går raskere enn å poppe en bolle popcorn før filmen starter, og reisen til ditt nye kongerike starter med å velge en Allente Stream-pakke.

Velg pakke

Allente-appen er inkludert! Allente_appen_ikon.png

Allente-appen med TV-kanaler och streaming er inkludert for alle våre kunder. Innholdet i appen er basert på hvilken TV- og streamingpakke du har. Har du ikke aktivert enda? Gjør det enkelt her! 

Kom i gang nå!

 

Enda flere krimserier 🔦🔎😱

I Allente-appen har vi en liste med massvis av serier du ikke vil gå glipp av, og som får høy score på IMDb. Her finner du alle sjangre for alles ønskelister. Du trenger ikke lete lenge -  krim er godt representert på mange av våre lister.  

Sjekk listen som scorer høyt på IMDb