Sommer

Sommerens beste streamingtips!

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og uavhengig av om du skal nyte sol og varme i syden eller vandre i vår vakre fjellheim - ta med deg Allente på turen! Du har nemlig et kjempestort underholdningsunivers i Allente-appen. 🤩

Stream serier tidlige sommermorgener, eller inviter på filmkveld kjølige kvelder. Husk at du kan streame på opptil fire enheter samtidig, uansett hvor du befinner deg i EU/EØS!

Her finner du våre beste serietips til sommerens titting. God sommer! 🌞

Psst! Har du ikke aktivert Allente-appen enda? Les mer nederst i artikkelen 👇

Bli med på bobilferie!

Hvordan går det når norges mest sporty, frittalende og kortluntede familie stappes inn i en bobil? Dette kan bli spennende, og ikke minst god underholdning 😂

Se i Allente-appen
Se Dumb Money med Viaplay hos Allente

Se vanlige folk velte Wall St.💸

Se den utrolige historien om hvordan helt vanlige folk ble søkkrike ved å gjøre spillbutikken GameStop til verdens hotteste aksje!

Se den i Allente-appen

Ikke Allente-kunde enda?

Bestill Allente nå, og få tilgang til all sommerens underholdning med en gang!

Love Island UK

Publikumsfavoritten Love Island UK er tilbake med en splitter ny sesong! Det er duket for romantikk, tårer og en god dose drama!

Se med TV 2 Play
Hudson & Rex

Hjertevarm serie om etterforskeren Hudson og hans makker - den spesialtrente hunden Rex! Ute etter en serie med mange sesonger?Flaks! Her fyller nemlig TV 2 på med sesonger utover sommeren.

Se med TV 2 Play
Oslo Fengsel

Fangende doku-reality hvor vi følger ansatte og innsatte i Oslo fengsel - som ligger så nærme manges daglige liv, men fortsatt er så veldig forskjellig.

Se med TV 2 Play

Trenger du litt inspirasjon i sommer?

Dansk sommeridyll

Digger du "Sommerhytta" og savner både gull-hammere og hobbysnekring? Fortvil ikke! Med "Sommerdrømme" får du både konkurranser og god dansk sommerstemning i ett!

Du kan allerede nå se hele sesong 1, og utover sommeren vil hele fem sesonger bli tilgjengelig i Allente-appen!

Se i Allente-appen

Deilige drømmeboliger!

Følg svensker som lever ut drømmene sine, og både bygger og renoverer drømmehusene sine i utlandet - men dessverre viser det seg at veien til mål både er bratt og svingete.

Se i Allente-appen
Se den nyeste Trolls-filmen med SkyShowtime hos Allente!

Trolls

Underholdning for alle aldre med syngende og dansende troll! Den nyeste filmen er straks tilgjengelig med SkyShowtime hos Allente.

Spennende krim-drama med Jeremy Renner i hovedrollen. Se alle de tre sesongene i Allente-appen!

TV-kanaler og streaming i en app!

Kom i gang nå!

I Allente-appen samler du TV-kanaler og streamingtjenester i en app, og du kan streame uansett hvor du befinner deg i EU/EØS - og på opptil fire skjermer samtidig!

Du finner Allente-appen i AppStore og Google Play Store.

De rivaliserende familiene Grip og Gyllenmark står overfor nye utfordringer når sjokkerende hemmeligheter, intrikate drap og ubrytelige bånd kolliderer i den pittoreske kystbyen Saltsjövik. Se alle tre sesongene!

Se Ekstrem Gjemsel med TV 2 i Allente-appen!

Ekstrem gjemsel!

Se 15 kjendiser gjemme seg så godt de kan i "Ekstrem gjemsel - gi et lite pip"! Programlederne Victor Sotberg, Christopher Omdahl og Robin Hofset skal sammen jakte på deltakerne som skal gjemme seg så godt de bare kan. Dette kan bli artig! Premiere 1. juli på TV 2 Play!