Stream true crime med Allente!

Hva er det med krim fra virkeligheten som fenger så veldig? Sjangeren true crime er i vinden som aldri før, ikke minst her i skandinavia - stream disse kriminalsakene fra virkeligheten! Her er true crime-titlene og dokumentarene vi anbefaler!


Ny sesong!!

The Jinx

Du fikk kanskje med deg den første sesongen for hele 9(!!!) år siden? Nå kan du endelig få med deg fortsettelsen på historien som kickstartet en fascinasjon med true crime verden over!

En liten oppfrisker: i 2001 blir et lik blir funnet, og Robert Durst arresteres for mordet. 11 år lanseres filmen «All Good Things» om Robert Dursts, og ut av det blå blir produsentene kontaktet av Durst, som ber om å få se filmen...

PS! Du kan leie filmen "All Good Things" hos TV2 her >


I hodet på en gjerningsmann

Bli med inn i hodene til noen av Sveriges mest kjent mordere, og se drapssakene fra helt nye synsvinkler. Ble de påvirket av barndom og traumer? Var det tegn til hva som skulle skje som noen burde ha plukket opp? Kort og godt, lær mer om hva som drev de til mord og seksuell vold.


«The Curious case of Natalia Grace: Natalia Speaks»

Enda en populær “true crime”-dokumentar med en splitter ny oppfølger!

Kort introduksjon: Familien Barnetts adopsjon er basert på skremmende løgner – hvem er denne personen?

Har du ikke sett den første sesongen enda? Du finner begge sesongene i Allente-appen med HBO Max! 


Ikke Allente-kunde enda?

Bestill Allente Stream

Med et Stream-abonnement har du alltid et utvalg TV-kanaler, TV 2 Play Basis og Viaplay Film og serier.

Vil du ha tilgang til enda mer innhold velger du Flex 2 eller Flex 4 for bare 100,- ekstra i måneden - med Flex-pakkne velger du streamingtjenester inn og ut av abonnementet ditt avhengig av hva du vil se!