Velkommen til Allente!

 

Så gøy at du har blitt Allente-kunde! Nå er det på tide å få deg i gang med streamingen, faktisk går det raskere enn du rekker å poppe en skål popcorn.

web_icon_number_1_570x570_final.svg Last ned Allente-appen

web_icon_number_2_570x570_final.svg Aktiver Allente-kontoen din

web_icon_number_3_570x570_final.svg Aktiver tilleggsproduktene dine(Viaplay & HBO Max for eksempel)

Litt om abonnementet ditt

Siden du har bestilt et Allente-abonnement i butikk har du fått en rabattert pris på abonnementet ditt. Du har også enten fått et gavekort eller rabatt i butikken, og derfor har du seks måneders binding. Du kan se på «Min Side» når bindingstiden din utløper.

På «Min Side» kan du også gjøre endringer på abonnementet ditt og se fakturaen din.

Har du spørsmål til kjøpsprosessen i butikk, eller er det noe av informasjonen som du fikk i kjøpsøyeblikket som avviker fra informasjonen på denne siden, ber vi deg kontakte butikken der du kjøpte ditt abonnement.

Det er opp til deg hvor du vil underholdes - enten det er på TVen hjemme, mobilen på farta eller ipaden i solveggen. You name it, we’re there! Som vi liker å si, alt du trenger er internett! Last ned appen der du vil se, og kongeriket av underholdning er ditt!

For at du skal få mest mulig ut av Allente-abonnementet ditt er det viktig at du aktiverer alle tjenestene dine. Du finner informasjon om hvordan du gjør det i streaming-huben vår.