En samling av populære og nye titler hos SkyShowtime - se Oppenheimer, Yellowstone, Veronika og Mission Impossible.

Dette er SkyShowtime

Med SkyShowtime får du en unik katalog full av spennende og engasjerende innhold. Se nye eksklusive serier og filmer, barne- og familieunderholdning pluss et bibliotek fullt med favoritter! Garantert underholdning til hele familien!

Med SkyShowtime får du tilgang til flere eksklusive filmpremierer og storfilmer rett fra Hollywood! Få med deg Oscar-vinneren "Oppenheimer", den populære actionfilmen "Mission Imposible: Dead Reckogning" og populære filmserier som Transformers!

Med SkyShowtime ser du nye storserier og aktuelle favoritter fra verdens største produksjonsselskaper! Liker du også den kritikerroste dramaserien Yellowstone? Med SkyShowtime har du tilgang til ALLE sesongene!

Action, drama og dokumentarer, men også stort utvalg av filmer og serier til barn! Ikke gå glipp av for eksempel "The Super Mario Bros." eller favoritten Paw Patrol!

Spørsmål og svar

  
 • Hva trenger jeg for å se på innholdet fra SkyShowtime?

  SkyShowtime erstattet Paramount+, noe som betyr at SkyShowtime er inkludert i TV-pakkene Standard og Large for deg med Parabol. Har du noen av disse TV-pakkene i dag, får du tilgang til SkyShowtime uten ekstra kostnad.

  Har du vårt Flex-abonnement kan du velge SkyShowtime som en av dine tilvalg.

  Innholdet fra SkyShowtime finner du enkelt i Allente-appen. Bruker du Allente-appen i dag, trenger du ikke gjøre noe ekstra.

  Bruker du ikke Allente-appen i dag? Den er inkludert i ditt TV-abonnement og koster ikke noe ekstra. Les mer om Allente-appen her 

 • 
 • Kan jeg se på innholdet fra SkyShowtime via TV-boksen min?

  Å ja! Hvis du har en OnePlace- eller Allente 1-boks som er koblet til internett, så dinner du innholdet fra SkyShowtime på samme sted som du fant innholdet fra Paramount+. Under "Film & serier" finner du utvalgte titler fra SkyShowtime sammen med innholdet fra andre innholdsprodusenter. (Feks Viaplay og TV2 Play) Alt innholdet fra SkyShowtime (samlet) finner du under "Samlinger"

  Har du en gammel Viasat-boks eller en Prime 680-boks og sett på innholdet fra Paramount+ via play-tjenesten? Da kommer du også til å ha tilgang til innholdet fra SkyShowtime, og du beholder en del av innholdet som er der nå, men det vil dessverre ta litt tid før du får tilgang til nye filmer og serier.

 • 
 • Hvor finner jeg innholdet fra SkyShowtime?

  Det finner du der du tidligere fant filmene og seriene fra Paramount+ - direkte i Allente-appen! Du kommer ikke til å få tilgang til SkyShowtime sin egen app, men alt innholdet finnes i Allente-appen. TV-kanalene SkyShowtime 1 og 2 finner du på kanalplass 48 og 49. 

  Har du en TV-boks som er tilkoblet internett (feks OnePlace eller Allente 1) kan du se innholdet fra SkyShowtime direkte via boksen. 

 • 
 • Hva slags innhold har SkyShowtime?

  Masse filmer, serier og underholdning for barn! SkyShowtime tilbyr en unik samling av noen av verdens beste studios, slike som Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock.

  Streamingtjenesten inneholder en unik katalog full av spennende og engasjerende innhold inklusiv nye og eksklusive serier og filmer, barne- og familieunderholdning, fortellinger fra det virkelige livet, dokumentarer, samt et bibliotek fullstappet med favoritter gjennom tidene. 

 • 
 • Hvor finner jeg kanalene SkyShowtime 1 og 2? 

  SkyShowtime 1 er kanalen for ikoniske serier og filmer fra Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime og Peacock. Her kan du se de nyeste filmene, eksklusive serier og dokumentarer, samt alle dine familiefavoritter. Du finner kanalen på kanalplass 48

  SkyShowtime 2 tilbyr en samling filmer og serier fra v erdensberømte filmstudioer, inkludert Universal Picturs, Nickeloden, Paramount+ og Sky. Len deg tilbake og la deg underholde av nye, eksklusive premier og elskede klassikere. Du finner kanalen på kanalplass 49