Publisert: 24.09.2018
Cabin

Kom i gang med tilkoblet dekoder

Om du kobler dekoderen din til internett får du tilgang til vårt ukesarkiv og en masse filmer og serier direkte på dekoderen. Finn din dekoder i listen under og følg lenkene for å finne guider som hjelper deg med å komme i gang med oppkoblingen. Du kan også ringe oss på 915 060 70 for ekstra hjelp.

All underholdningen ett trykk unna

On Demand Knappen på fjernkontrollen åpner alt dette opp for deg på dekoderen. Det er nær sagt like enkelt som å navigere i den elektroniske programguiden!

Se favorittprogrammet når det passer deg

Gikk du glipp av favorittserien i uken som var? Fortvil ikke, i ukesarkivet legger vi ut alle episoder av en rekke programmer og serier i en hel uke etter at det blir sendt på TV.

Se de største og beste filmene først

De nyeste filmene kommer først i vår leietjeneste etter at de har gått på kino. Med flere tusen titler å velge mellom er du sikker på å finne en perfekt film til filmkvelden.

Godt strømmeinnhold uten ekstra kostnad

En stor mengde filmer, samt hele sesonger av TV-serier, er inkludert i blant annet Underholdning og kan strømmes på dekoderen din når du ønsker!

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Allente-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad!

Med Allente-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.