Julefilmer

Julehøytid er filmhøytid

Her er et utvalg av filmene vi elsker å se når det er jul. Synk ned i sofaen med eller uten familie og venner og kos deg med film. Med disse streamingtjenestene finner alle sine favoritter, enten du vil ha julestemning, er eventyrlysten, dramaklar eller spenningssøkende  🥰

The-Holiday-600x340.png

 

The Holiday - På Viaplay

Amorøse forviklinger og ivets tilfeldigheter, med stjernegalleriet Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black.

Iris (Kate Winslet) og Amanda (Cameron Diaz) opplever ulykkelig kjærlighet på hvert sitt kontinent. De finner hverandre i en «home exchange»-tjeneste på nettet hvor de bytter bolig for en ferie. Amanda reiser til en enkel hytte i Sussex, mens Iris reiser til Los Angeles og Amandas luksushus. I hver sin nye, ukjente verden møter de vennskap og kjærlighet. Det skjer ikke uten forviklinger.

Se The Holiday

 

OK_Hobbit_NO.png

 

Hobbiten - en trilogi

På TV 2 Play

Hobbiten er en serie på tre fantasy-filmer som bygger på J.R.R. Tolkiens mesterverk. Av Peter Jackson, regissøren av Ringenes Herre.

Dette er historien om Bilbo Baggins farefylte eventyr. Historien er lagt 60 år før Frodo, Bilbo's onkel startet sin episke reise i Ringenes herre. Bilbo overrasker seg selv og andre med sine helt spesielle evner. Kritikerrost og hyllet av fantasy-elskere verden over. Serien starter med En uventet reise, så følger Smaugs ødemark og Femhærerslaget.

Se Hobbiten - En uventet reise

 

OK_Carol_SkyShowtime600x340 (kopia 2).png

 

Carol - Fra SkyShowtime

En film fra 50-tallets New York, basert på Patricia Highsmiths roman The Price of Salt. Cate Blanchett og Rooney Mara skinner i denne sjarmerende filmperlen

Therese (Rooney Mara) jobber som kontorrotte i et varehus på Manhattan og drømmer om et annet liv. Carol (Cate Blanchett) lever i et platonisk, praktisk ekteskap hun ønsker seg ut av. Det gnistrer når de to møtes og forelsker seg hodestups, men konvensjoner skaper dilemmaer.

Se Carol

 

Elf-600x340.png

 

Elf - på Max

Liker du Will Ferrell, så liker du antakelig slapstick som denne.

Buddy vokste opp blant alver på Nordpolen. Etter hvert som han vokser seg kjempestor innser han at han ikke passer inn og bestemmer seg for å friste lykken i New York og finne sin biologiske far. Men New York-ere har ikke sansen for alver og julenisser, og Buddy finner seg ikke til rette i den virkelige verden. Will Ferrell skaper mange gøyale scener.

Se Elf

 

OK_Bad Moms 2.png

 

A Bad Moms Christmas

TV 2 Play

Enkel komedie med stjerner som bl.a. Mila Kunis, Kristen Bell og Susan Sarandon.

Tre frustrerte fruer som gruer seg til julestresset må i tillegg takle at de får besøk av sine respektive mødre. Damene er allerede lastet til synkemerket og bestemmer seg for å gjøre opprør mot utfordringer og forventninger til den perfekte jul. Vertskapsrollen blir enda mer krevende når de må underholde sine egne mødre. 

Se Bad Moms 2

Her finner du enda flere filmer fra julelisten vår

Barnas jul med våre filmtips

Vi har laget en liste for barna. Her finner du snadder for de små.

Sjekk barnefilmer for julen

Har du aktivert Allente-appen?

Allente-appen er inkludert for alle våre kunder. Kom i gang nå!

Last ned og aktiver Allente-appen