Få trådløst bredbånd fra Allente på hytta

Den perfekte løsningen for bra internett på hytta

Trådløst bredbånd er raskere, mer stabilt og mer tilgjengelig enn mobilt bredbånd. Her er alt du trenger å vite for å få gode internettsignaler på hytta.

Trådløst bredbånd er raskere, mer stabilt og tilgjengelig enn mobilt bredbånd, gir billig totalpakke med TV og enkel og gratis installasjon. Her er alt du trenger å vite for å få gode internettsignaler på hytta.

Vi vet hvordan det er: Hele familien vil gjerne ha med seg medievanene sine på hytta også. Én vil spille Fortnite, en annen vil se sitt favorittdanseprogram, en tredje vil ha med seg fotballkampen og den fjerde sjekker e-post på hyttekontor. Sjelden en utfordring hjemme, men på hytta har dere kanskje dårlig dekning, ustabil tilkobling, begrenset data og lav hastighet.

Løsningen for deg med høye krav? Trådløst bredbånd. Basert på 4G-teknologi slik som mobilt bredbånd, men kvaliteten kan ikke sammenlignes. Med trådløst bredbånd får du vesentlig mer stabilt nett og langt bedre dekning. Og det er mye enklere enn å få installert fiberkabler som må graves ned i bakken.

– Med trådløst bredbånd får du minimumshastigheten du har betalt for, enten det er 10, 30 eller 60 megabit. Alt du trenger er en liten antenneboks på ytterveggen, sier Ole Olsen, teknisk ansvarlig ved kundeservice i Allente Norge.

Lurer du på om trådløst bredbånd er noe for hytta? Se priser og les mer her!

Trådløst bredbånd fra Allente installert hos deg

«Du får bedre dekning enn ved mobilt bredbånd, en kjempefordel om du har hytte, og særlig om den ligger litt utenfor allfarvei» - Ole Olsen

 

Bedre dekning og mer enn nok data

Ved at det trådløse bredbåndet fra Allente leveres sammen med TV fra parabol, vil du få en billigere totalpakke samtidig som det er enkelt med én leverandør og én regning. Installasjonen tar omtrent halvannen time og er gratis.

– Denne antenna henger på utsiden av hytta og er litt større enn en vanlig mobiltelefon. Dermed kan du få bedre dekning enn ved mobilt bredbånd. En kjempefordel om du har hytte, og særlig om den ligger litt utenfor allfarvei, sier Olsen.

Med trådløst bredbånd trenger du heller ikke være redd for å gå tom for data.

– Du får en datamengde på to terabyte i måneden, noe som tilsvarer omtrent to tusen timer filmer og TV-serie-episoder. Det skal godt gjøres å bruke opp, særlig på hytta. Hvis du likevel skulle klare det, er det ikke slik at internett forsvinner. Hastigheten går ned til 5mb, så du kan fortsatt surfe, lese nettaviser og streame litt.

Nysgjerrig på om trådløst bredbånd passer for deg? Se priser og les mer her!

 

En rask, stabil internettløsning koblet til 4G-nettet, med ruter inne og en liten antenne ute. Kalles også Fixed Wireless Access (FWA)
En antenneboks på ytterveggen har kontakt med nærmeste mobilmast, og sørger for allokert plass i senderen. En ruter inne i huset har igjen kontakt med antenneboksen på ytterveggen og sørger for at du har internett.
Fås i hastighet på 10, 30 eller 60mb
2tb datamengde i måneden sørger for at ikke går tom for data. Skulle du likevel overstige dette, går hastigheten ned til 5mb
Leveres sammen med en parabolavtale for TV, slik at alt samles på én regning fra én leverandør
Klargjort for 5G