Trådløst bredbånd montert på veggen hos deg

Derfor bør du bytte til denne typen bredbånd

Fiber, mobilt bredbånd, DSL, trådløst bredbånd – hva slags type internett skal du velge hjemme? Vår ekspert er ikke i tvil om hvilken løsning han selv ville gått for.

Det beste valget er superraskt å installere, krever ikke at noen graver opp tomta eller nærområdet ditt, er raskere, mer stabilt og har bedre dekning enn mobilt bredbånd og har mer data inkludert enn du og familien med all sannsynlighet kommer til å bruke.

– Trådløst bredbånd, eller fixed wireless access, er basert på 4G- og 5G-nettet og leverer på alt man krever av en moderne internett-tilkobling, sier Ole Olsen, teknisk ansvarlig ved kundeservice i Allente Norge.

Han påpeker også at mange fremdeles bor i områder hvor de ikke kan bruke andre bredbåndsformer, enten fordi kablede varianter ikke er bygget ut eller fordi alternativene gir dårligere nett-tilgang. Antenneboksen sørger for at du får hastighetene du har betalt for, selv om internettet er basert på 4G.

– Det at antenna henger på utsiden av huset og er litt større enn en vanlig mobiltelefon gjør også at dekningen er bedre enn ved mobilt bredbånd. En kjempefordel, særlig om du ikke bor i tettbygde strøk, sier Olsen.

Lurer du på om trådløst bredbånd er noe for deg? Se priser og les mer her!

Trådløst bredbånd fra Allente

«Du får bedre dekning enn ved mobilt bredbånd, en kjempefordel om du ikke bor i tettbygde strøk.» - Ole Olsen

 

Billig kombo

Installasjonen tar omtrent halvannen time og er kostnadsfri. Hvis du har TV-pakke fra Allente, kan du få trådløst bredbånd med topp kvalitet for en hyggelig samlepris. Med denne superkombinasjonen får du raskt og pålitelig internett som gir deg tilgang til alt vi tilbyr av streamingtjenester. Og du vil fortsatt ha overlegen kvalitet på TV via satellitt.

– Vi vet også at mange setter pris på hvor enkelt det er med én leverandør og én regning på TV og internett, sier Olsen.

Mange, særlig dem med ungdommer i hus, er redde for å gå tom for data. Med trådløst bredbånd kan du trygt legge fra deg den bekymringen.

– Du får en datamengde på to terabyte i måneden, noe som tilsvarer omtrent to tusen timer filmer og tv-serie-episoder. Det skal godt gjøres å bruke opp. Hvis du likevel skulle klare det, er det ikke slik at internett forsvinner. Hastigheten går ned til 5mb, så du kan helt fint fortsatt surfe, lese nettaviser og streame litt.

Nysgjerrig på om trådløst bredbånd passer for deg? Se priser og les mer her!

Trådløst bredbånd

En rask, stabil internettløsning koblet til 4G-nettet, med ruter inne og en liten antenne ute. Kalles også Fixed Wireless Access (FWA)
En antenneboks på ytterveggen har kontakt med nærmeste mobilmast, og sørger for allokert plass i senderen. En ruter inne i huset har igjen kontakt med antenneboksen på ytterveggen og sørger for at du har internett.
Fås i hastighet på 10, 30 eller 60mb
2tb datamengde i måneden sørger for at ikke går tom for data. Skulle du likevel overstige dette, går hastigheten ned til 5mb
Leveres sammen med en parabolavtale for TV, slik at alt samles på én regning fra én leverandør
Klargjort for 5G