Alt du vil se av sport, film og underholdning.

Vi er stolte av å levere vår beste TV-løsning til alle som har valgt fibernett fra Obos OpenNet. Med Obos og Allente er du sikret at det alltid er noe godt å se og oppleve via TV-skjermen. I tillegg tilbyr vi svært prisgunstige priser til borettslag og sameier, sammen med en fleksibilitet som gir den enkelte beboeren mulighet til å tilpasse TV-pakken til sitt eget behov.

Obos OpenNet

Se underholdningen der du vil

Med en TV og streamingpakke fra oss får du tilgang til all underholdning - uansett hvor du er. Du har tilgang til kjente og kjære kanaler, samtidig som du kan boltre deg i alt innholdet streamingtjenestene har å tilby.

Streaming + Allente 1

Kjøper du en av disse streamingpakkene får du med en Allente 1-dekoder på kjøpet. Dette er vår aller beste dekoder noensinne med mer kraft og utvidet kapasitet. Dekoderen krever kun internettilkobling.

Stream der du vil

Ta med innholdet ditt på ferie og på reise! Du kan streame på mobil, nettbrett og TV - uansett hvor du er. Det fungerer i hele EU/EØS.

Tilgang til all underholdning

Få TV-kanalene og innholdet ditt rett i lomma. Du får tilgang til alle kjente og kjære kanaler, og du har tilgang til nyheter, dokumentarer, filmer, serier og sport.

Unngå streamingkrøll!

Samle alle TV-kanalene og streamingen din på ett sted og ett abonnement. Få TV 2 Play Basis og Viaplay inkludert