Allente via fibernett

Med fibernett fra HomeNet eller OBOS OpenNet og en av våre TV-pakker er du sikret en komplett TV-opplevelse med innhold og signaler i beste kvalitet. Skreddersy din TV-hverdag og se TV akkurat der det passer deg.

Se TV
Home Net

Enten du vil ha de vanligste kanalene eller du går for maks utvalg på underholdning, har våre grunnpakker Mini, Basis og Basis + Film noe for enhver smak.

Les mer
Obos OpenNet

Med OBOS OpenNet og en TV-pakke fra Allente får du en komplett TV-opplevelse med signaler i beste kvalitet. Med Basis-pakken er streamingtjenesten Viaplay inkludert!

Les mer
Kundeserviceprisen 2021

Med fibernett og Allente får du

- TV med lyd og bilde i perfekt fiberkvalitet - Mer enn 58 sports-, film-,nyheter og underholdningskanaler - Fleksibilitet til å velge akkurat det du vil se - V Sport, Viaplay og Paramount+ inkludert i Basis-pakken - Kundeservice som er kåret til Norges beste

Inkludert i TV-pakken Basis får du med den helt unike strømmetjenestene Viaplay – helt uten ekstra kostnad. Med Viaplay kan du i tillegg til tusenvis av filmer og serier se TV-kanalene dine akkurat der du vil. Skal du på reise – last ned innholdet og se det akkurat når det passer.

Illustration of a man putting a cable in his TV decoder

Så enkelt er det:

Bestill på telefon 815 22 022
Du mottar en ordrebekreftelse på e-post
TV-dekoderen blir sendt til ditt nærmeste utleveringssted for post
Vår montør kontakter deg for å avtale tid for installasjon
Sett deg tilbake og nyt din nye TV-hverdag