Sport på TV

Her er noen av sommerens sportshøydepunkter

Friidretts-EM i München går av stabelen 15.-21. august og sendes på NRK. Vi har med rundt 50 norske utøvere, blant annet våre største medaljehåp Eivind Henriksen, Karoline Bjerkeli Grøvdal , Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen.

Premier League er tilbake og denne gangen med en av de største stjernene; Erling Braut Haaland. I år er det Viaplay som har rettighetene til Premier League og du får det selvfølgelig hos oss i Allente.

Sluttspillet på PGA Touren nærmer seg og vår egen Viktor Hovland er blant spillerne som kan stikke av med sammenlagtseieren. Vinneren av FedExCupen får svimlende 15 millioner dollar i premiepenger, med 5 millioner til andreplassen. Sluttspillet består av tre turneringer; FedEx St. Jude Championship, BMW Championship og Tour Championship på Eastlake i Atlanta. FedEx sluttspillet ser du på Eurosport Norge hver helg fra 11. august - 28. august.

Eliteserien fortsetter for fullt gjennom sommeren og helgene er fullpakket med godbiter! På toppen av tabellen er det jevnere enn på lenge med Lillestrøm, Molde, Viking og Bodø/Glimt som kniver om topplasseringene. I tillegg har alle topplagene gode sjanser for å ta seg videre i Europa! Du følger Eliteserien hver helg på MAX og Eurosportkanalene.

Sommeren er tettpakket med underholdende Formel 1 løp fra Europa! Første løpet i juli er på ikoniske Silverstone nord for London. Deretter går turen til Østerrike, Frankrike og Ungarn før Formel 1 sirkuset tar én måneds ferie og starter opp igjen i Belgia 26-28 august. Kan Mercedes ta innpå Ferrari og Red Bull eller vil Max Verstappen & co øke forspranget? Formel 1 ser du på V Sport 1 og Viaplay.

Kanalforvirra?

Hvor går kampen?

Oversikt over TV-rettigheter
Fotball kampanjebilde

Neste kamp i Eliteserien

Eliteserien_mobil
©2022 Discovery Networks. All Rights Reserved

Eliteserien 2022

Vi har samlet alt du trenger å vite på ett sted.

Les mer