Årets julemagi på TV

Popp julebrusen, finn frem klementinene og pepperkakene - her finner du alle filmtipsene du trenger for å finne julestemningen i førsjulstida!

 

❤️ Romantiske julefilmer

🎅 Julefilmer til hele familien

🎥 Klar for et filmmaraton?

Romantiske julefilmer

Jente flytter fra storbyen til landsbygda og møter en kjekk juletreselger ...and the rest is history! os Allente finner du samling romantiske og varmende julefilmer fra blant andre SkyShowtime, TV 2 Play og Viaplay!

SkyShowtime

SkyShowtime har et stort bibliotek av romantiske og koselige filmer til førjulstiden!

This is Christmas

Fremmede er bare venner du ikke har hilst på enda, mener Adam. En hjertevarmende komedie om vennskap, relasjoner og lange togturer med folk du ser hver dag, men absolutt ikke kjenner. Og brått så har Adam invitert hele togvogna på julefest.

Se med SkyShowtime
The Holiday

Klassikeren som må sees før jul for å sette stemningen! To kvinner med lignende utfordringer bytter hus for juleferien, og oppdager nye sider ved seg selv. Romcom på sitt beste!

Se i Allente-appen
Christmas in Rome

En amerikansk guide får sparken rett før jula, men møter tilfeldigvis den amerikanske forretningsmannen Olvier som ansetter henne som sin private guide for juleferien.

Se med SkyShowtime
Must love Christmas

En berømt forfatter blir snødd inne i en evertyrlig liten by, men havner brått i kjærlighets triangel. Hvem velger hun? Barndomskjæresten eller den nye flammen?

Se med SkyShowtime
When Christmas was young

En musiker på jakt etter en hit tar kontakt med sin talentfulle ungdomskjæreste for å få tak i julesangen hun skrev for mange, mange år siden.

Se med SkyShowtime

TV 2 Play

Du finner flust av hjertevarmende julefilmer med kjærlighet ved første blikk, lett snøvær og "meet cutes" hos TV 2 Play!

Love Actually

For mange er dette julefilmen over alle julefilmer, og det er ikke uten grunn! En vakker fortelling om hvordan skjebner veves sammen og påvirker hverandre.

Se med TV 2 Play
Bridget Jones DIary

Kanskje ikke per definisjon en julefilm, men handlingen utspilles hvertfall delvis over de trege dagene mellom jul og nyttår! Artig og romantisk klassiker! Hos TV 2 Play kan du se alle de tre filmene i serien!

Se med TV 2 Play
My Norwegian Holiday

For å delta i søsterens bryllup, må norske Henrik motvillig tilbringe julen i hjembyen Bergen. Når han møter søte JJ, inviterer han henne med på ren impuls. Kan de finne julemagien i Norge, og få livene sine på rett spor?

Se hos TV 2 Play

Julefilmer til hele familien

Finn frem pepperkakene, klementinene og kakaoen - det er klart for filmkveld! I Allente-appen og hos våre partnere finner du julefilmer i alle sjangere til hele familien!

Den vesle bygda som glømte at det var jul

Dette er historien om en liten bygd, hvor alle som bodde der var så fæle til å glemme at de faktisk glemte hele jula! En koselig julefortelling for hele familien fra universet til Alf Prøysen.

Se med Nordisk Film+
Julekongen

Julen for tre år siden fant Kevin en hemmelig dal full av eventyr og prinsesser. Men, åpningen til dalen raste sammen og etter det ble det stille - frem til prinsessen Eiril brått en dag blir funnet bevisstløs i skogen.

Lei eller kjøp nå
Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa

Det nærmer seg jul, og alt Ludvig ønsker seg er snø. Men når Reodor lager verdens kraftigste snøkanon, og den havner i hendene på Flåklypa-redaktør Frimand som mest av alt ønsker seg en ny snørekord, må Solan og Ludvig ordne opp alene. For Reodor er forsvunnet!

Lei eller kjøp nå

Nordisk Film

Se nye og populære filmer med Nordisk Film - som disse tre vi har plukket ut her! Med "Nordisk Film+" kan du se massevis av filmer andre må leie eller kjøpe, helt uten kostnad - og Nordisk Film+ er inkludert i flere av våre TV-pakker.

Teddybjørnens jul

Inspirert av Alf Prøysens "Teddybjørnens vise" er denne sjarmerende julefilmen garantert en hit for hele familien! Julefreden er i ferd med å senke seg, men Mariann ser Teddy i en bod på markedet, og en eventyrlig reise er i gang!

Kjøp "Teddybjørnens jul" nå
Gledelig jul

Annemor og Frank gleder seg til å feire jul med barn og barnebarn på gården for første gang på 10 år, men ting går ikke helt etter planen. Det må manøvreres mellom små og store katastrofer, men blir dette familiens siste jul sammen?

Se med Nordisk Film+
Tre nøtter til askepott

En knakende god nyinnspilling av en av våre mest folkekjære filmer - bli med Askepott gjennom tette skoger og snøkledde fjelltopper mens hun kjemper for den kjekke prinsen!

Lei eller kjøp nå

Vi lover nesten at du i Viaplay sin egen app finner flere julefilmer enn du har tid til å se - ta en titt selv!

Polarekspressen

For mange et "must" hver jul! En fortelling om en gutt som tviler på at julenissen finnes, men som på selveste julaften blir tatt med på en togtur med helt til nordpolen for å hilse på Julenissen. En hjertevarmende historie om tro, vennskap og julemagi.

Se med Viaplay
Elf

Møt Buddy - et barnehjemsbarn som snek seg med i Julenissens sekk og endte opp på Nordpolen. Han blir så adoptert og vokser opp blant alvene, men skjønner etter hvert at han ikke er som de andre barna.

Se med Viaplay
The Grinch

Grinchen en grønn skapning som bor alene i fjellene over landsbyen Hovland, og som hater jula og alt som følger med. Han bestemmer seg for å stjele julen fra innbyggerne i landsbyen, og kler seg ut som julenissen på sitt onde tokt.

Se med Viaplay

Filmmaraton?

Vil du fylle alle adventssøndagene med filmkvelder? Eller har kanskje influensaen satt deg ut av spill? Her finner du filmtips til filmer med både en, to og tre etterfølgere - så du er garantert underholdning leeeenge!

Lite skriker julemagi like mye som Galtvort pyntet til jul! Hvertfall for mange av oss 🧙‍♂️ Er det på tide med et gjensyn med Harry, Ronny og Hermine finner du alle åtte filmene hos HBO Max både i originalversjon og med norsk tale.

Vi kjenner alle historien om guttungen som, ved et uhell, blir etterlatt hjemme alene mens familien reiser til Paris. Men har du sett de andre FIRE(!!) filmene? Heldigvis er alle tilgjengelige hos SF Anytime - kanskje er det på tide å endelig få sett alle?