Underholdning til hele familien!

Skoleferier og fridager kommer ikke automatisk med sol og mange plussgrader. ☀️ Vi har samlet noen film- og serietips til hele familien til dager det er godt å koses seg inne. Her er noe både for de minste og tenåringen! 🌧️☔

Husk at du har tilgang til hele kongeriket at underholdning hvor hen du befinner deg i EU/EØS. Alt du må gjøre er å aktivere Allente-kontoen din og laste ned Allente-appen, og vipps så er du i gang! 📱

Har du ikke aktivert Allente-kontoen din? Her hjelper vi deg i gang!

Minibods!

Seks lodne små venner havner i komiske og uventede situasjoner, og lærer om både seg selv og verden rundt de underveis! Morro for de minste!

Se med TV 2 Play i Allente-appen
Folk og røvere i Kardemomme By

Thorbjørn Egners folkekjære fortelling om Kardemomme By i en ny, energisk og fargesprakende animasjonsfilm for hele familien!

Se med TV 2 Play i Allente-appen

Filmkveld med hele familien!

Billy Elliot

Livet til 11-åringen Billy Elliot forandrer seg totalt når han en dag snubler over en ballettklasse på den ukentlige boksetreningen. Kanskje blir filmen en favoritt i familien, og det kan friste med en tur til Den Nationale Scene i Bergen på forestilling?

Se med TV 2 Play i Allente-appen
Paw Patrol: Superfilmen

En magisk meteor krasjlander i Eventyrbyen, og forvandler Paw Patrol-valpene til mektige valper med superkrefter! Men de står ovenfor sin største utfordring noen sinne når Humdinger går sammen med Veronica Vance for å stjele superkreftene deres.

Se med SkyShowtime i Allente-appen
Askeladden i Soria Moria Slott

Kongen og dronningen har blitt forgiftet, og sammen med Prinsesse Kristin legger Espen Askeladd ut på en farlig ferd på leting etter Soria Moria og kilden til Livets vann - det eneste som nå kan redde kongeriket. PS! Du kan også se "Askeladden i Dovregubbens hall" i Allente-appen med TV 2 Play!

Se med TV 2 Play i Allente-appen

Korte episoder med mye humor!

Vinnerschkalle

Oslolosen og Petter Northus har samlet ti kjente nordmenn for å se om de egentlig duger, og de får bryne seg på historisk forankrede konkurranser med en vri. Morro for hele familien!

Krypto Kings

Lars og Asim fra Kolbotn oppdager at konfpengene de investerte i krypto har vokst til 1,6 milliarder og livet blir totalt forandret. Perfekt underholdning for tenåringen eller de litt eldre!

Se med TV 2 Play i Allente-appen
Ghosts

Samantha og Jay flytter på landet for å drive Bed & Breakfast i en gammel villa. Den viser seg å være bebodd av gjenferd, som bare Samantha kan se. En artig og kvikk serie som vil gi mang en god latter!

Se med TV 2 Play i Allente-appen