Tre barn i ishockeyutstyr
Direktesport

Allente lanserer stipend sammen med Amedias Direktesport


Pressemelding 18.06.21

Den nordiske tv-distributøren Allente lanserer i dag Allente-stipendet i samarbeid med Direktesport. Direktesport er Amedias sportsportal og Norges største kringkaster av direktesendt sport. Stipendet, som skal deles ut hvert kvartal, skal bidra til å finansiere norske sportsklubber og idrettslag. Søknadsprosessen åpner i dag, 18. juni.

Allente lanserer i dag Allente-stipendet i samarbeid med Amedias sportsportal, Direktesport. Stipendet som skal deles ut én gang hvert kvartal har som formål å hjelpe til med å finansiere norske sportsklubber og idrettslag. Midlene kan gå til innkjøp av utstyr og bekledning, forbedre fasiliteter, transport av laget til turneringer eller andre behov de måtte ha.

Den første søknadsperioden for Allente-stipendet åpner i dag, 18. juni, og varer frem til 1. september. Amedia og Direktesport skal hjelpe til med å informere idrettsentusiaster om stipendet via sine plattformer i denne perioden. Hvem som vinner stipendet vil bli annonsert live via Direktesport, sammen med Allente.

Svein Erik Santiago Davidsen, Norgessjef for Allente: «Allente-stipendet er todelt. Det gir oss muligheten til å gi noe tilbake til samfunnet, samtidig som det bidrar til å støtte oppunder idretten – en interesse vi har til felles, som skaper enhet og bidrar til en livsstil bestående av god helse og velvære. Både Direktesport og vi i Allente har troen på at vi som samfunn blir bedre i samspill med idretten. Allente-stipendet er inkluderende og tilgjengelig for alle organiserte sportsklubber og idrettslag. Vi er glade for å inngå et partnerskap med Direktesport om dette, og ser veldig frem til å motta alle søknadene».

Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia: «Vi elsker lokalidretten og håper å få hele bredden i gang. Den bidrar til fellesskap, god helse og engasjement over hele landet. Koronasituasjonen har påvirket livsgrunnlaget til både idrettslag og idrettsarrangementer, og i den sammenheng er Allente-stipendet spesielt viktig. Det vil bidra til at organiserte sportsklubber, idrettslag og -arrangementer kan fortsette å eksistere. Vi er stolte partnere av Allente-stipendet».

Ytterligere informasjon om Allente-stipendet og tilhørende søknadsskjema finner du på www.allente.no/allente-stipendet.

For pressehenvendelser, kontakt:

Maja Wikman Ulrich / + 46 736992665 / maja.wikman.ulrich@allente.tv