Jobb hos oss

Vi er en ledende Nordisk TV-distributørmed hovedkontor i Oslo og Stockholm, som lever for å gi våre kunder den beste TV-opplevelsen, og for å ha et arbeidsmiljø som hjelper oss med å oppnå dette. Vi liker å jobbe i agile kryss-funksjonelle team, diskutere ideer og komme opp med løsninger som setter kunden først. 

We Care, We Dare, We Share!

Allentes kjerneverdier er at vi bryr oss, deler og at vi våger. Vi tror på en åpen kommunikasjon med våre medarbeidere, og hver måned svarer vi på spørsmål under”Ask Me Anything”-møter. Å gjøre det mulig for alle å bli kjent med hverandre og høre på hverandres meninger og forslag er viktig for oss. Hver måned får også alle våre medarbeidere svare på en kort undersøkelse for å ”ta pulsen” på organisasjonen. Medarbeiderne våre sine meninger og stemmer er noe vi verdsetter høyt i organisasjonen. Dette er for å forså hva som fungerer og hvor det finnes forbedringspotensiale.

Innovasjon og kreativitet

Som en ledende nordisk TV-distributør i en spennende bransje består vårt DNA av å tenke annerledes, ligge i forkant og ha en innstilling der vi hele tiden søker etter nye muligheter. Er det ok å mislykkes iblant? Absolutt! Vi er overbevist om at det er nettop det vi lærer og vokser av.

Mangfold og inkludering

Å omfavne mangfold, likestilling og inkludering er viktig. Men, mangfold garanterer ikke inkludering, vi må være bevisste i våre handlinger for å sikre likestilling, rettferdighet og åpenhet. Hos oss handler dette om, blant annet, ansettelsesprosesser, planer for erstatning i roller, trening for å unngå ubevisst diskriminering, være deltaker i OpenMind-programmet, samt å måle progresjonen vår gjennom tiltak som Equality Check.

Arbeidsmiljø og velvære

I Norden er balansen mellom arbeidsliv og privatliv en prioritet. I Allente er dette, samt et arbeidsmijø som fremmer velvære for de ansatte, høyt på vår agenda. Når du er en ny ansatt sørger vi for å sette deg sammen med en "buddy" som en del av vår onboarding, og gjennom din ansettelse har du hyppige samtaler med din leder, samt en masse morsomme og engasjerende arrangementer som du kan delta på.

Allente er stedet for alle som ønsker et arbeidsmiljø i stadig endring og med høyt tempo hvor du har en viktig stemme. Om du er interessert i å være en del av vårt tem så