Nå finner du alt innholdet fra Viaplay i Allente-appen!

Fra og med finner du alle Viaplays titler i Allente-appen, og kongeriket ditt av underholdning har blitt enda større! Hittil har vi bare kunnet vise Viaplays egne produksjoner og et utvalg filmer som kalles V Film, men nå finner du alt innholdet Viaplay tilbyr rett i Allente-appen! Alt du må gjøre er å finne det innholdet du vil se i Allente-appen og trykke på play - vipps så åpnes Viaplay-appen du er i gang med tittingen!

Noen ting å merke seg:

Aktiver Viaplay-kontoen din og last ned Viaplay-appen

For at film- og serieopplevelsen din skal bli så knirkefri som mulig anbefaler vi at du laster ned Viaplay-appen på de stedene du ser på TV, og logger inn der med den Allente-aktiverte kontoen din. Usikker på om du har koblet Viaplay-kontoen din med Allente-kontoen? Her ser du hvordan du går frem for å koble de sammen. 

Dobbelt innhold
I en overgangsperiode vil du kunne se noen titler dobbelt opp. Disse vil også kunne ha forskjellige måter å spilles av på. Dette er fordi de "gamle" titlene som tidligere har vært tilgjengelig i Allente-appen fortsatt ligger der, samtidig som de blir lastet inn på nytt.  Dublettene vil fjernes fortløpende.

 

Dette gjelder for forskjellige enheter:

Boksene Allente 1 og OnePlave: Viaplay-appen er allerede installert på boksen din, og dersom du er logget inn i Viaplay-appen vil innholdet starte avspillingen automatisk etter at du har trykket på Play.

Allente-appen: Har du Viaplay-appen lastet ned og er logget inn der vil innholdet starte avspillingen automatisk etter at du har trykket på play. Har du ikke Viaplay-appen vil du tas til AppStore eller Google Play-store når du trykker på play. 

Har du en Samsung Smart-TV du vil se på? Da fortsetter du rett og slett som før, og ser alt i Viaplay sin egne app.