Slik får du tilgang til TV 2 Play

Som kunde med Standard, Large eller Premium har du TV 2 Play Basis inkludert i abonnementet ditt. Du kan logge inn med Allente på disse enhetene:

 • AppleTV via TV 2 Play appen
 • Android nettbrett og smart-telefon via TV 2 Play appen
 • I nettleser via TV2 Play
 • iPhone og iPad

Vi jobber også med mulighet for innlogging via Allente dekoder (OnePlace).

 1. Det aller første du må gjøre er å laste ned TV 2 Play appen eller gå inn på TV 2 Play
 2. Trykk på "Logg Inn" og velg "Fortsett med Allente"

  imagek0w08.png
 3. Nå blir du tatt videre til vår innloggingsside. Skriv inn din epost og passord som er registrert hos Allente. Hvis du ikke har innlogging hos Allente kan du opprette det ved å trykke "Registrer ny bruker" i dette skjermbildet.

  imager4067.png

 4. Når du har logget inn med Allente login, kommer du til forsiden hos TV 2 Play og kan redigere profilen din. 

  image6cx9j.png


 5. Du kan endre navnet på profilen ved å velge "Rediger Profiler"
 6. Finn det innholdet du vil se og begynn å streame!

Vil du å oppgradere TV 2 Play-abonnementet slik at det ikke vises reklame, eller ha med sport, kan du gjøre dette på Min Side.

Slik får du tilgang hvis e-posten din har blitt brukt tidligere hos TV 2 Play

Denne guiden gjelder hvis du har en epost som har blitt brukt tidligere som konto hos TV 2 Play.

 1. Trykk på lenken i den oransje skriften i aktiveringsmailen som du har mottatt. Denne ble sendt fra no-reply@service.allente.no. Du kan også gå til www.allente.no/tv2-sumo-signup/

  Da kommer du automatisk inn på MinSide og et registreringsskjema hvor all informasjon kommer til å være forhåndsutfylt for deg. Sjekk at det er riktig informasjon og trykk på «Registrer»  Hvis du ikke er innlogget på MinSide, kommer det opp følgende melding. Da må du logge deg inn slik at du kommer til registreringsskjemaet:
 2. Når du har klikket på «Registrer» på MinSide, kommer du direkte til TV 2 Play sin innlogging. Trykk på «Logg inn» 3. Fyll inn e-posten din og trykk «Gå videre» (Viktig! Ikke velg «Fortsett med Allente»)  Husker du ikke passordet ditt? Trykk på «Glemt passord»  Du vil så motta en e-post fra TV 2 hvor de ber deg om å resette passordet ditt: 4. Trykk så på pilen du ser under «Send» Da kommer du tilbake til denne siden. Der kan du skrive inn det nye passordet ditt, og velg deretter «Logg inn» 5. Når du logger inn via TV 2 Play igjen etter at du har reaktivert kontoen, så kan du velge om du vil logge deg inn via TV 2 Play med brukernavn og passord som du har laget, eller velge «Fortsett med Allente» og logge inn med brukernavnet og passordet til MinSide.

  Får du spørsmål om å koble sammen kontoene dine, velg «Kjør på»  Fiks ferdig!

  Nå kan du logge inn og se alt du har inkludert i abonnementet ditt hos TV 2 Play!

Ofte stilte spørsmål om TV 2 Play

  
 • Hva er forskjellen på de ulike TV 2 Play pakkene?

  Vi har inkludert TV 2 Basis i TV-pakkene Standard, Large og Premium. Det betyr at du får alt unntatt sport. Du kan alltids oppgradere abonnementet ditt hvis du vil slippe reklamen.

  Hvis du ønsker TV 2 Play med sport, kan du velge mellom disse tilleggspakkene:

  Du endrer til din favorittpakke enkelt på Min Side.

 • 
 • Jeg har fått beskjed om at TV 2 Play Basis blir inkludert i abonnementet mitt, men jeg har allerede en TV 2 Play-pakke. Hva skjer nå?

  Hvis du fortsatt vil ha TV 2 Play Film og serier eller det TV 2 Play-abonnementet du har i dag, og uten reklame, da trenger du ikke gjøre noe som helst. Vi fjerner ikke det TV 2 Play-abonnementet du har i dag.

  Den gode nyheten er at du nå vil få TV 2 Play Film og serier til en rabattert pris hvis du har akkurat dette abonnementet fra før. Og prisreduksjonen ordner vi for deg, ny og lavere pris vil da komme på din neste faktura fra oss.

  Hvis du selv ønsker å gjøre endringer og ønsker TV 2 Play Basis i stedet for det TV 2 Play-abonnementet du har nå, så endrer du dette enkelt på Min Side.

 • 
 • Kan jeg endre mellom de forskjellige TV 2 Play-abonnementene når jeg ønsker?

  Det er ikke noe problem, du kan selv gjøre dette på Min Side. Hvis du velger å kjøpe en større pakke får du tilgang til innholdet med en gang. Hvis du velger en mindre pakke, trer endringen i kraft fra den 1. i neste måned.

  Det er ingen binding på noen av TV 2 Play-abonnementene, og du kan alltid endre abonnementet ditt hos oss.

 • 
 • Må jeg laste ned TV 2 Play appen?

  Ja, hvis du ikke har TV 2 Play-abonnement fra før, så laster du ned appen fra Appstore eller Google Play butikk.

 • 
 • Hvordan får jeg TV 2 Play på OnePlace/Allente1-dekoderen?

  Hvis du har ny dekoder, vil TV 2 Play-appen bli lastet ned automatisk under førstegangsinstallasjon av dekoderen, og uten at du må være logget på din google-konto. Du kan laste ned TV 2 Play-appen under Apper og spill i hovedmenyen.

  Hvis du har TV 2 Play fra før, så vil du i løpet av desember oppleve at innlogging med abonnementet ditt skjer automatisk. 

 • 
 • Hvordan får jeg tilgang til TV 2 Play på mobil, nettbrett, Apple TV og Smart-TV?  

  Hvis du har lastet ned appen og har TV 2 Play Film og serier i abonnementet ditt fra før, så kan du aktivere din bruker her. 

 • 
 • Er det reklame på sendingene, og hvor mye?

  I versjonen av TV 2 Play Basis, som er inkludert i abonnementet vil det være noe reklame. Du kan når som helst velge å kjøpe en annen versjon av TV 2 Play enten uten reklame, eller med mer og annet innhold hvis du ønsker sport i tillegg.

  Her er de TV 2 Play-abonnementene med sport som vi tilbyr i tillegg til TV 2 Play Film og serier:

  • TV 2 Play sport, film og serier
  • TV 2 Play Premium

  Det vil sendes reklame før (1 minutt) og underveis (1-3 minutter). Hvor mye reklame du ser vil avhenge av innhold og lengden på det spesifikke programmet/sendingen.

  Du kan ikke hoppe over reklamen. Reklame er en måte å finansiere innhold på, og en mulighet til å gi deg TV 2 Play Basis inkludert i tre av våre TV-pakker, Standard, Large og Premium