Nå er SkyShowtime tilgjengelig på flere av våre eldre TV-bokser!

Du som har en Prime/Samsung 680-boks eller en eldre Viasat-boks* kan nå endelig se filmer og serier fra SkyShowtime rett fra TV-boksen din! Biblioteket med tusenvis av titler er i ferd med å bygges opp, men allerede nå kan du se alt det beste fra SkyShowtime. I løpet av et par uker vil alt innholdet være tilgjengelig i boksen din - akkurat som i Allente-appen!

*Arris/Pace 3000, Samsung 5140 og 7140, Pace 830 og 865.

TheWomanInTheWall_S01_ENG_keyartbranded_partner_st_16x9_3840x2160.jpg

Hva er SkyShowtime?

Fra SkyShowtime får du nye, spektakulære filmpremierer fra verdens største filmstudioer hver måned. Hva sier du for eksempel om Mission: Impossible Dead Reckoning, Fast X, Asteroid City og Ticket To Paradise? Eller kanksje den splitter nye krim-thrilleren "Veronica"? Du kan også nyte prisbelønte seriefavoritter, som for eksempel Halo, The Woman in The Wall, Yellowstone, Special Ops: Lioness, 1923, Mayor of Kingstown og mange flere. I tillegg finner du massevis av underholdning for yngre seere hos SkyShowtime.

Slik finner du innholdet fra SkyShowtime på TV-boksen din

Gå til "Spill av" ved å trykke på VOD-knappen på fjernkontrollen. Velg deretter "Kanalarkiv" igjen for å finne SkyShowtime.

Trenger du hjelp med å komme i gang?

For å få tigang til "Kanalarkivet" må boksen din være koblet til internett, og ha en USB-stick/minnepinne tilkoblet. Har du en harddisk du kan ta opptak på koblet til TV-boksen din bruker du denne istedet for en USB-stick/minnepinne.

Har du ikke en USB-stick/minnepinne? Ta kontakt med oss via chat, så sender vi deg en i posten. 

Det er kjapt og enkelt å komme i gang. Følg instruksjonene under som passer deg, avhengig av om du har en USB-stick/minnepinne eller en harddisk du kan ta opptak på. 

  
 • A: Med en USB-stick/minnepinne

  1. Sett inn USB-sticken/minnepinnen i USB-porten som du finner på baksiden av TV-boksen
  2. Slå av og på TV-boksen din
  3. Trykk på VOD-knappen på fjernkontrollen for å åpne "Spill av"

 • 
 • B: Med opptaksbar harddisk

  Hvis du har en opptakbar harddisk til TV-boksen din kan du ta opp programmer fra TV-kanalene dine, spole tilbake hvis du har gått glipp av noe, og laste ned innhold fra playtjenestene. Følg stegene for å koble til den eksterne harddisken.

  1. Den eksterne harddisken kobles til inngangen merket HDD på baksiden av TV-boksen via USB-kabelen. OBS! Har du en USB-stick/minnepinne skal denne ikke være koblet til samtidig som harddisken.
  2. Slå av og på TV-boksen din
  3. Trykk på VOD-knappen på fjernkontrollen for å åpne "Spill av"

 • 
 • Får du opp en melding om å gå til viasat.no når du trykker på VOD?

  Da mangler du USB-stick/minnepinne eller harddisk, ta kontakt med oss i chatten så sender vi deg en i posten.