Google-konto

Har du OnePlace-dekoder, anbefaler vi deg å knytte den til en Google-konto. Da får du tilgang til et univers av apper og spill fra Google Play Butikk. Det gir deg en hel verden av underholdning og maks utbytte av OnePlace-dekoderen. Følg instruksjonene for hvordan du knytter en allerede eksisterende Google-konto til OnePlace, eller opprett en ny Google-konto som beskrevet nedenfor:

Alternativ 1. Legg til allerede eksisterende Google-konto

Hvis du allerede har en gmail-adresse, har du også en Google-konto. Følg instruksjonene nedenfor: 

  1. Trykk på den blå knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg «Innstillinger» øverst til høyre på TV-skjermen.
  3. Velg «Kontoer».
  4. Velg «Kontotype».
  5. Velg «Logg på kontoen din».

Alternativ 2. Opprett ny Google-konto

Dersom du ikke allerede har Google-konto, bør du opprette en nå for å få mulighet til å laste ned apper og spill.

  1. Følg Googles instruksjoner underveis.
  2. Velg «Ja» til å lagre passordet ditt for fremtidig bruk, slik at det blir det enklere for deg å laste ned apper og spill fra Google Play Butikk uten å måtte logge inn hver gang.
  3. Legg til Google-konto ved å trykke på den blå knappen på fjernkontrollen og følge instruksjonene beskrevet under overskriften «Legg til Google-konto».

Slik får du en bedre brukeropplevelse:

Etter at du har opprettet Google-konto og skal koble den til OnePlace-dekoderen din, får du noen spørsmål som du må ta stilling til. Her er våre anbefalinger, slik at du får mest mulig ut av den nye dekoderen din.

Godta Googles personvernregler

Vilkår for bruk

For å bruke Google-konto må du akseptere Googles personvernregler og vilkår for bruk. Vi anbefaler også at du gir Google og tredjepart-apper tillatelse til å bruke din OnePlace-plassering.

Gi tillatelse til å bruke posisjonen til enheten din

Tillatelse til å bruke posisjon

Vi anbefaler at du gir Google og tredjepart-apper tillatelse til å bruke din OnePlace-plassering.

Hjelp oss å gjøre Android-TV bedre

Gjør OnePlace bedre

På spørsmål om du ønsker å hjelpe med å gjøre OnePlace bedre, anbefaler vi at du svarer ja. Det gir Google grunnlag for å identifisere og forbedre appytelse og funksjoner.

Bli kjent med Google Play butikk

Du kan bruke Google Play Butikk-appen for å skaffe deg apper, spill og digitalt innhold for OnePlace-dekoderen din. Noen apper, som for eksempel Netflix, er forhåndsinstallert, men du må laste ned andre. Vær oppmerksom på at noen apper ikke koster noe, mens andre har engangskostnad eller krever abonnement for at du kan benytte deg av den.

Hvis appen du vil laste ned er gratis, kan du umiddelbart starte nedlasting og ta den i bruk.

Hvis du må betale for appen, gjør du dette basert på informasjon fra din Google-konto. Dersom det er første gang du betaler for en app, vil du bli bedt om å legge inn betalingsinformasjon på din Google-konto.

Google Play butikk

Prøv talesøk for å finne appen du leter etter.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om Google-konto og OnePlace.