Plattformbytte, steg for steg

Som Allente-kunde har du mulighet til å endre hvordan du vil at TV-signalet skal sendes til deg. Vi kaller en slik endring for plattformbytte. Det er en enkel prosess som kan gjennomføres med kun to steg.

 

Kanskje foretrekker du den klassiske parabolen? Eller har du fått øynene opp for mer moderne alternativer, som TV via fibernett eller TV via internett? Mulighetene er mange, og valget er ditt. 

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske å bytte plattform, så er det greit å vite at det er to steg du må igjennom - og at prosessen er enkel: 

Steg 1.

Først må du kontakte oss for å registrere at du ønsker et plattformbytte. Det kan du gjøre ved å ringe eller ved å chatte med oss på nettsiden. Du vil da kunne velge en dato for når selve plattformbytte skal skje. 

Steg 2.

Når datoen for plattformbytte har kommet, så må du koble den nye TV-dekoderen direkte til fiberuttaket ditt eller parabolantennen din. Etter å ha gjennomført det, gjenstår det kun å utføre en førstegangsinstallasjon på TV-dekoderen. Når det er ferdig, så er du klar til å se TV via din nye plattform. 

Har du Samsung / Prime 680 eller Allente 1 er det nok å koble TV-boksen din til den nye plattformen, for så å resette den.