dhjdjd
Photo: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix
Tilbake

V Premium 649,-

mnd

⚽ Dette er pakken for deg som elsker Premier League! Med denne pakken får du tilgang til hele 5 nye Premier League-kanaler på dekoderen din. Disse kanalene blir lansert før sesongstart.

Som en ekstra bonus har vi i Allente valgt å gi alle som tegner et abonnement på V Premium tilgang til V film-kanalene og Viaplay Medium. 🎬

Dekoderen må være koblet til satellitt og antenne på veggen.

 • 5 nye kanaler dedikert til Premier League
 • Viaplay film & serier
 • V sport-kanalene

Tv-kanaler

V sport Premier League

Med V sport Premier League får du alt du trenger for den fullkomne fotballopplevelsen. Her blir det fyldig dekning før, under og etter kampene. Med i alt fem kanaler er du sikret tilgang til all dramatikk gjennom sesongen. I tillegg sendes magasiner, dokumentarer, portretter og andre program produsert av Premier League. God fornøyelse.

V sport Premier League 1

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 2

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 3

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 4

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V series

På V series vil du se nordiske dramaserier, de nyeste amerikanske produksjonene, spennende krimserier og favorittene dine fra fortiden.

V film premiere

V film premiere viser de siste filmpremierene i alle sjangre, hver uke, hele året. Nyt de beste filmene fra de største filmselskapene døgnet rundt, uten reklamepauser.

V Sport Ultra HD

Med V Sport Ultra HD får du en unik seeropplevelse med overlegen detaljrikdom og bildekvalitet. Denne kanalens innhold er spesialprodusert i Ultra HD, som er det samme som 4K. Det betyr en helt ny måte å se på sport. V Sport Ultra HD sender utvalgt live-sport flere ganger i uken, samt repriser fra våre sportsrettigheter

V Sport +

V sport + er en kanal som fyller ut for våre øvrige sportskanaler og sørger for at du ikke går glipp av viktig sport på TV. Her sender vi også VM og Elite 16 turneringer i beachvolley, friidrett fra Continental League, Darts turneringer, kamper fra EHF Champions League og Major League Baseball.

V Sport 1

Formel 1 er idretten «alle skal se», og på V sport 1 følger du samtlige race med fyldig studiodekning i forkant og etterkant. I tillegg kan du se samtlige treningsrunder samt den spennende kvalifiseringen. Formel 2 er også en viktig del av dekningen. Her konkurrerer det norske stjerneskuddet Dennis Hauger, og kanalen sender direkte med studio fra alle race. V sport 1 byr på toppkamper fra UEFA Europa League og UEFA Conference League. I sesongen 2022/23 skal Manchester United og West Ham representere engelsk fotball i Europa League. Engelsk cup fotball er en viktig del av innholdet på V sport 1. Her kan du se både FA Cup og Carabao Cup med studio innpakning rundt viktige oppgjør. Vintersport er en viktig del av den norske idrettssjela, og V sport 1 sender en vesentlig del av alpinsesongen. Skihopp og kombinert er også viktige ingredienser i vinterhalvåret. Med V sport 1 er du sikret tilgang til en viktig del av den spennende ski-sesongen. V sport 1 sender dessuten de viktigste kampene fra en av Europas beste fotballigaer, Bundesliga, hvor Bayern München er en naturlig favoritt til å vinne serien. Mats Zuccarello er en av Norges største idrettsstjerner, og du kan se alle kamper hvor hans Minnesota Wild er i aksjon. I tillegg sendes en rekke andre storkamper på kanalen

V Sport 2

V sport 2 byr på fotball fra engelsk Championship, den nederlandske Æresdivisjonen og skotsk Premiership. En rekke kamper fra Europas beste kvinneligaer i fotball sendes også her. Hver natt sendes ishockeykamper fra NHL. Kamper fra verdens tøffeste håndballserie, Bundesliga, ser du også på V sport 2.

V Sport 3

V sport 3 har sterkt fokus på motorsport. Her kan du blant annet se MotoGp, IndyCar, NASCAR, australske SuperCars og Dennis Olsen i DTM.

V Film Action

V Film Action er kanalen som gir deg de beste actionfilmene fra hele verden. De største actionheltene i kombinasjon med thrillere og grøssere gir deg et rent adrenalinrush hver natt.

V Film Hits

V Film Hits gir deg flotte filmer, Oscar-vinnere, nordisk drama og tidløse klassikere. En filmkanal som viser mest av det beste, 365 dager i året!

V Film Family

Med V Film Family får du underholdning for hele familien - døgnet rundt. I løpet av dagene viser vi animerte store filmer på norsk for det yngre publikum, familieopplevelser og klassiske barnefilmer. Mot kvelden skifter kanalen gradvis fokus og viser førsteklasses humor, de største norske og utenlandske komediene, alt fra klassikere til de siste Hollywood-premiere.

V sport live 1

V sport live 2

V sport live 3

V sport live 4

V sport live 5

Streaming

Viaplay Medium

Med Viaplay Medium får du tilgang til alt fra Formel 1, europeisk fotball, håndball og vintersport til store og prisbelønnede Hollywood-filmer og egenproduserte Viaplay Original-serier. Noen av rettighetene du kan se på V sport-kanalene er Bundelsliga, FA cup, Formel 1, NHL, UEFA Europa League og UEFA Conference League. I tillegg til dette får du tilgang til fem V film-kanaler med innhold for hele familien.

Spørsmål og svar

 • Hvilke pakker trenger jeg for å se Premier League? 

  Du kan velge om du ønsker å se Premier League via satellitt-signal på din dekoder, eller om du ønsker tilgang til å se kampene i Viaplay appen som krever internett tilkobling. 

  For å se kampene via dekoder må den være koblet til en parabolantenne, da får du 5 tv-kanaler som vil vise kampene. Denne pakken heter V Premium. Du vil ikke få tilgang til å se kampene i Viaplay appen med dette abonnementet. 

  Hvis du vil se kamper i Viaplay appen må du velge abonnement på Viaplay Total. Da får du tilgang hvor du vil, direkte i Viaplay appen, men får ikke tv-kanaler direkte på i kanallisten på dekoder. 

 • Kan jeg se kampene på vanlige kanaler? 

  En av kampene per runde vil bli sendt på tv-kanalen V4.

 • Kan jeg se kampene på flere skjermer? 

  På grunn av begrensinger knyttet til rettigheter er det bare mulig å se en kamp av gangen på samme abonnement. Du har altså tilgang til 1 skjerm når du ser på Premier League og det er dessverre ikke mulig får flere å se på ulike kamper knyttet til samme abonnement. 

 • Hvem har rettigheter til Premier League 22/23?

  Fra og med sesongen 22/23 er det Viaplay som er norsk rettighetshaver. 

  Vi har laget en oversikt over tv-rettigheter for sport 

 • Når starter Premier League 22/23?

  Premier League starter den 06. august og siste runde spilles 28. mai 2023. Totalt er det 38 runder som skal spilles. 

 • Hvilke lag spiller i Premier League denne sesongen?

  Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Notthingham, Southampton, Tottenham, West Ham og Wolverhampton. 

 • Hva heter kanalene jeg kan se Premier League på?

  Kanalene heter V sport Premier League 1-4. Kanalene er tilgjengelig med abonnement på V Premium og krever en dekoder som er koblet til parabolantenne. 

  Hovedkanalen er V sport Premier League som har kanalplass 125. Her vil det også være sendinger når det ikke er livekamper.

 • Hvordan ser jeg kamper hos Viaplay?

  Du må først og fremst aktivere tilgangen din på Viaplay. Hvis du allerede har en Viaplay bruker gjennom Allente går det automatisk, hvis ikke aktiverer du abonnementet via denne linken - https://signup.viaplay.no/canaldigital

 • Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg får tilgang?

  Fra bestillingen er registrert har du tilgang enten til tv-kanalene (V Premium abonnement) eller Viaplay Total (Viaplay Total abonnement) innen 30 minutter.