Tilbake

V Premium 749,-

mnd

⚽ PREMIER LEAGUE PÅ DEKODEREN
Velger du V Premium må du se Premier League på dekoderen din. Da kan du ikke se kamper i Viaplay-appen.

Dette er pakken for deg som elsker Premier League! Med denne pakken får du tilgang til hele 5 nye Premier League-kanaler på dekoderen din så lenge den er koblet til parabol på veggen din. Disse kanalene ble lansert før sesongstart.

Som en ekstra bonus har vi i Allente valgt å gi alle som tegner et abonnement på V Premium tilgang til V film-kanalene og Viaplay Medium. 🎬

  • 5 nye kanaler dedikert til Premier League
  • Viaplay film & serier
  • V sport-kanalene

Tv-kanaler

V sport Premier League

Med V sport Premier League får du alt du trenger for den fullkomne fotballopplevelsen. Her blir det fyldig dekning før, under og etter kampene. Med i alt fem kanaler er du sikret tilgang til all dramatikk gjennom sesongen. I tillegg sendes magasiner, dokumentarer, portretter og andre program produsert av Premier League. God fornøyelse.

V sport Premier League 1

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 2

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 3

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V sport Premier League 4

Her sendes direktesendte kamper fra hver runde av Premier League.

V Sport 1

Formel 1 er idretten «alle skal se», og på V sport 1 følger du samtlige race med fyldig studiodekning i forkant og etterkant. I tillegg kan du se samtlige treningsrunder samt den spennende kvalifiseringen. Formel 2 er også en viktig del av dekningen. Her konkurrerer det norske stjerneskuddet Dennis Hauger, og kanalen sender direkte med studio fra alle race. V sport 1 byr på toppkamper fra UEFA Europa League og UEFA Conference League. I sesongen 2022/23 skal Manchester United og West Ham representere engelsk fotball i Europa League. Engelsk cup fotball er en viktig del av innholdet på V sport 1. Her kan du se både FA Cup og Carabao Cup med studio innpakning rundt viktige oppgjør. Vintersport er en viktig del av den norske idrettssjela, og V sport 1 sender en vesentlig del av alpinsesongen. Skihopp og kombinert er også viktige ingredienser i vinterhalvåret. Med V sport 1 er du sikret tilgang til en viktig del av den spennende ski-sesongen. V sport 1 sender dessuten de viktigste kampene fra en av Europas beste fotballigaer, Bundesliga, hvor Bayern München er en naturlig favoritt til å vinne serien. Mats Zuccarello er en av Norges største idrettsstjerner, og du kan se alle kamper hvor hans Minnesota Wild er i aksjon. I tillegg sendes en rekke andre storkamper på kanalen

V Sport 2

V sport 2 byr på fotball fra engelsk Championship, den nederlandske Æresdivisjonen og skotsk Premiership. En rekke kamper fra Europas beste kvinneligaer i fotball sendes også her. Hver natt sendes ishockeykamper fra NHL. Kamper fra verdens tøffeste håndballserie, Bundesliga, ser du også på V sport 2.

V Sport 3

V sport 3 har sterkt fokus på motorsport. Her kan du blant annet se MotoGp, IndyCar, NASCAR, australske SuperCars og Dennis Olsen i DTM.

V Sport +

V sport + er en kanal som fyller ut for våre øvrige sportskanaler og sørger for at du ikke går glipp av viktig sport på TV. Her sender vi også VM og Elite 16 turneringer i beachvolley, friidrett fra Continental League, Darts turneringer, kamper fra EHF Champions League og Major League Baseball.

Streaming

Viaplay Medium

Med Viaplay Medium får du tilgang til alt fra Formel 1, europeisk fotball, håndball og vintersport til store og prisbelønnede Hollywood-filmer og egenproduserte Viaplay Original-serier. Noen av rettighetene du kan se på V sport-kanalene er Bundelsliga, FA cup, Formel 1, NHL, UEFA Europa League og UEFA Conference League. I tillegg til dette får du tilgang til fem V film-kanaler med innhold for hele familien.

Spørsmål og svar