Tilbake

V series & film med Viaplay 129,-

mnd

Med V series & film får du fem kanaler spekket med fantastiske filmer og serier, og tilgang til appen Viaplay Film & Serier - en av Nordens største strømmetjeneste.

  • Fem lineære serie- og filmkanaler
  • Tilgang til Viaplay Film og Serier i strømmetjenesten Viaplay.
  • Se Viaplay Originals direkte i Allente-appen

Tv-kanaler

V series

På V series vil du se nordiske dramaserier, de nyeste amerikanske produksjonene, spennende krimserier og favorittene dine fra fortiden.

V film premiere

V film premiere viser de siste filmpremierene i alle sjangre, hver uke, hele året. Nyt de beste filmene fra de største filmselskapene døgnet rundt, uten reklamepauser.

V film family

.

V Film Action

V Film Action er kanalen som gir deg de beste actionfilmene fra hele verden. De største actionheltene i kombinasjon med thrillere og grøssere gir deg et rent adrenalinrush hver natt.

V Film Hits

V Film Hits gir deg flotte filmer, Oscar-vinnere, nordisk drama og tidløse klassikere. En filmkanal som viser mest av det beste, 365 dager i året!

Streaming

Viaplay

Last ned Viaplay-appen på dekoderen, på mobilen og TVen.

Med V series & film har du tilgang til Viaplay Film og Serier. Viaplay er en av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive serier, filmer og masse bra barneinnhold. De fleste filmer og serier er tilgjengelig offline, som du laste ned og se når du er på reise eller ikke har tilgang til nett. NB: Viaplay er en app, registrerer deg og last ned appen (se lenke under). Du finner også Viaplay-appen under Apper og spill på OnePlace- og Allente1-dekoderen.

Ofte stilte spørsmål om V series & film med Viaplay

Trenger du hjelp med din bestilling?

Ring 815 800 21 eller legg igjen telefonnummer så tar vi kontakt.