Illustrasjon, Rebinding

Se favorittene dine til halv pris i 4 måneder!

Vi synes det er stas å ha nettopp deg som kunde. Enten du liker sport, nyheter eller underholdning, håper vi du fortsatt vil ha dine beste TV-opplevelser i vårt selskap. Som takk for at du er en god kunde hos oss, tilbyr vi deg nå fire måneder til halv pris (verdi 1 158 kr). Du får de samme kanalene som før, med de samme krystallklare bildene og perfekt lyd.

Perfekt lyd og bilde
Best på underholdning
Fleksibelt og enkelt
Tilbudet forutsetter binding på TV-pakken Standard i 12 mnd. Minste totalpris for 12 mnd er 5 790 kr. Den nye prisen vil gjelde for din første faktura etter at du har takket ja.
Etter bindingstiden kan du si opp avtalen med en måneds varsel ved å kontakte kundeservice. Oppsigelsestiden regnes fra den første dagen i den påfølgende måneden etter oppsigelsen. Dersom du har utstyr på avbetaling, må eventuelt restbeløp innbetales i sin helhet ved avtalens opphør.
Du har angrerett i 14 dager etter at avtalen er inngått

Hvorfor velge Allente?

Illustrasjon, perfekt lyd og bilde

Perfekt lyd og bilde

Opptatt av kvalitet? TV via satelitt med parabolantenne er suverent beste løsningen for krystallklare TV-bilder i HD-kvalitet – uansett hvor du bor. Via satelitt får du dessuten se på TV selv om internett er nede, eller hvis du har dårlig eller ustabilt nett der du bor.

Illustrasjon, best på underholdning

Best på underholdning

Opptatt av filmer, serier, sport, dokumentarer, nyheter eller underholdning? Alt sammen? Allente er for serienerder og filmentusiaster, sportsidioter og nyhetselskere, barn og voksne. Har du en guilty pleasure, finner du den garantert hos oss. Samle alt på en faktura og få en bedre pris på streamingtjenestene du allerede har.

Illustrasjon, fleksibelt og enkelt

Fleksibelt og enkelt

Velg mellom ulike kanalpakker, helt tilpasset ditt behov. Vi tilbyr også en rekke tilleggspakker du kan legge til ditt hovedabonnement. Appen gir deg tilgang til abonnementet ditt på nett, på flere mobile enheter i tillegg til TVen. Nyt sport, filmer, serier og annen underholdning akkurat når og hvor du vil – på bussen, i bilen, i hagen eller på hytta.