Aasen skytterlag innvier sitt nye kjøkken i klubbhuset

Disse har fått tildelt Allente-stipendet

Her er noen av klubbene/lagene som har fått tildelt midler fra Allente-stipendet til sine prosjekter. Kanskje blir du inspirert til å søke stipendet for DIN klubb av å lese om hva disse har fått til?

Romerike Kyokushin Karateklubb mistet mange medlemmer da Norge stengte ned under pandemien. De søkte Allente-stipendet for å få hjelp med rekrutteringen. Her er det tips å hente for andre klubber som gjerne skulle sett flere folk på trening.

Vågå er en kommune som er kjent for skisport, og har fostret flere gode vinteridrettsutøvere. Noen av disse er ildsjeler med hjerter som banker for hjemstedet sitt. Når de nå har flyttet hjem ønsker de å bidra til et rikt idrettstilbud for alle - ikke bare de som vil kjøre på ski. Se hvordan det gikk til at Vågå fikk en tennisbane midt i sentrum, og hvordan de fikk hjelp av Allente med midler til utstyr.

I den lille bygda Aasen utenfor Trondheim har både barn og voksne bidratt på et prosjekt for det lokale skytterlaget. Med et bidrag fra Allente-stipendet, og mange dugnadstimer, kan klubbens medlemmer omsider nyte kaffe, saft og toast i sitt nye kjøkken.