Vågå tennisklubb

Hjemvente sønner startet tennisklubb Allente ga midler til nytt utstyr

Vågå er en kommune som er kjent for skisport, og har fostret flere gode vinteridrettsutøvere. Noen av disse er ildsjeler med hjerter som banker for hjemstedet sitt. Når de nå har flyttet hjem ønsker de å bidra til et rikt idrettstilbud for alle – ikke bare for de som vil kjøre på ski. Se hvordan det gikk til at Vågå fikk en tennisbane midt i sentrum, og hvordan de fikk hjelp av Allente med midler og utstyr.

Vågå tennisklubb trening

I vakre Ottadalen ligger Vågå kommune. En gjeng kamerater som har flyttet tilbake til bygda ønsket å etablere et nytt idrettstilbud til innbyggerne – nemlig tennis!

Vennegjengen undersøkte litt rundt, og å få satt opp banen var ikke noe problem! Når unge flytter tilbake til hjembygda er det stort engasjement fra lokalsamfunnet. De fikk derfor et flott areal til banen relativt raskt, og tennisbanen ble en realitet.

Men – for å starte en tennisklubb trenger man også bra utstyr. Tennisracketer og tennisballer er dyrt, og man trenger også annet utstyr for å kunne tilby et godt idrettstilbud.

 En bekjent av vennegjengen tipset da om Allente-stipendet. I 2021 var Vågå IL en av de første klubbene til å motta Allente-stipendet! Støtten de fikk ble brukt til å kjøpe nye racketer, tennisballer og annet utstyr – blant annet en ny dommerstol!

Les hele saken her

Ønsker du å se flere av klubbene som har mottatt Allente-stipendet? Klikk her for en fullstendig oversikt.