Aasen skytterlag

Kjøkkenet som samlet bygda

I den lille bygda Aasen utenfor Trondheim har både barn og voksne bidratt på et prosjekt for det lokale skytterlaget. Med bidrag fra Allente-stipendet og mange dugnadstimer, kan klubbens medlemmer omsider nyte kaffe, saft og toast i sitt nye kjøkken.

Utenfor Trondheim finner du en liten bygd som heter Aasen. Her finner du et skytterlag som består av både voksne og unge. Klubben er åpen for alle, uansett hvor du kommer fra, hvor gammel du er eller hvilken jobb du har.

Aasen skytterlag ønsket å etablere et sosialt samlingssted for medlemmene sine og ville tilby en sosial arena. Men – de hadde dessverre ikke midlene til dette. En av ildsjelene i klubben var kunde av Allente, og oppdaget dermed Allente-stipendet. Klubben gikk sammen og sendte en fin søknad, noe som endte med at Aasen skytterlag ble en av klubbene som mottok Allente-stipendet i 2021.

Med midlene fra stipendet og en gjeng lokale ildsjeler fikk de satt opp drømmekjøkkenet. Her kan de lage mat til stevnet og arrangementer, og lage kveldsmat når treningen var over på kveldene. Dermed fikk Aasen skytterlag det samlingsstedet de ønsket seg.

Les hele saken her

Ønsker du å se flere av klubbene som har mottatt Allente-stipendet? Klikk her for en fullstendig oversikt.