Allente-stipendet - jury

Denne blide gjengen sitter i Allente-stipendets jury, og har den hyggelige, men vanskelige jobben, med å velge ut hvem som skal få støtte til sine ønsker og prosjekter.

Allente stipendet jury - Svein Erik Santiago Davidsen

Svein Erik Santiago Davidsen (Juryformann)

Country Head Norway "Jeg liker sykkelturer i skog og mark. Det er enkelt å komme seg ut på sykkel og alle kan være med!"

Ann Cathrin Jury

Ann Cathrin Skantz

Business Development Manager "Jeg trener mye og er spesielt glad i styrketrening. Elsker vann og bader i sjøen hele året. Turer i skog og mark passer for hele familien."

Allent stipendet jury - Petter Sørebø

Petter Sørebø

Upsales and 1:1 Manager "Premier League og Champions League i all ære, men ingen ting slår en lokal cupkamp i en hall midt på vinteren med pølser, vafler og egne barn som spiller. Jeg nyter herlig breddefotball fra sidelinjen sammen med andre fotballforeldre"

Allente stipendet jury - Randi Bäckmark

Randi Bäckmark

Digital Designer “Trening er best sammen. Jeg trener styrke på terrassen med naboen, eller jogger med min favoritt-firbeinte venn”

Tobias jury

Tobias Lönnqvist

Internal and Digital Communications Manager "Min ambition senaste tio åren har varit att komma igång med kampsport och snowboard igen, men i stället fastnade jag på gymmet. Älskar styrketräning, men ambitionen finns ännu kvar. Och snart åker cykeln fram från förrådet."