Allente-stipendet

Allente-stipendet

Hva er Allente-stipendet?

Vi ønsker å bidra til økt samhold. Vi vil skape muligheter for alle – uansett idrettsgren, alder og funksjonsevne. Og vi vil fremme helse og velvære! Alle idrettslag kan søke Allente-stipendet!

Hvem kan søke om midler?

Dere kan søke Allente-stipendet uansett hvilken idrettsgren dere driver med, så lenge klubben eller laget er registrert med organisasjonsnummer. Vi ønsker å nå breddeidretten, men støtter dessverre ikke enkeltutøvere, klubber/lag drevet av det offentlige, eller saker som på noe vis er knyttet til politikk eller religion.

Hva kan man søke midler til?

Dere kan søke midler til alle slags formål som vi ha positiv effekt for klubben/laget. Det kan være alt fra en varmepumpe i klubbhuset, drakter til håndballaget, speil i dansestudioet, eller deltagelse på en cup. Summene som tildeles vil variere, men vi ønsker å gi bidrag til flere klubber framfor å sponse noen få med ett veldig stort beløp.

Søk her

Det skal være enkelt å søke Allente-stipendet, men også gjennomtenkt. Før skjemaet under fylles ut, kan det være lurt å ha undersøkt hva det vil koste å få gjennomført ønsket prosjekt, eller innkjøp. Vi vil også gjerne vite litt om klubben/laget, hvorfor støtte fra oss ville betydd mye, og hva støtten vil resultere i. - Klubben/laget må ha et organisasjonsnummer for å kunne søke - Mottakere må kunne dokumentere at pengene blir bruk til avtalt formål - Vi setter pris på om flere i klubben eller laget vil stille opp for presseomtale angående tildelt stipend. (Dere vil selvfølgelig først få et samtykkeskjema) Alle feltene må fylles ut for å gi juryen best mulig sammenligningsgrunnlag.

Ingen sensitiv informasjon om enkeltspillere eller lignende.
Ingen sensitiv informasjon om enkeltspillere eller lignende.