Vi ønsker å bidra til økt samhold, og skape muligheter for alle – uansett idrettsgren, alder og funksjonsevne. Og vi vil være med og fremme helse og velvære! Alle idrettslag kan søke Allente-stipendet! Neste søknadsfrist er 1. september

Spørsmål og svar

  
 • Hva er Allente-stipendet?

  Sport er viktig for Allente, og vi bringer den inn i stuene til folk. Men vi vil også være med å  støtte breddeidretten i Norge, og på den måten bidra litt til økt samhold, glede og velvære blant barn, unge og voksne. Derfor opprettet vi Allente-stipendet.

  Alle idrettslag uansett idrettsgren, alder og funksjonsevne kan søke Allente-stipendet! 

 • 
 • Hvem kan søke Allente-stipendet?

  Alle klubber/lag kan søke Allente-stipendet uansett hvilken idrettsgren dere driver med, så lenge klubben eller laget er registrert med organisasjonsnummer.

  Vi ønsker å nå breddeidretten, men støtter dessverre ikke enkeltutøvere, klubber/lag drevet av det offentlige, eller saker som på noe vis er knyttet til politikk eller religion.

 • 
 • Hva kan man søke om midler til?

  Man kan søke midler til alle slags formål som vi ha positiv effekt for klubben/laget. Det kan være alt fra en varmepumpe i klubbhuset, drakter til håndballaget, speil i dansestudioet, eller deltagelse på en cup.

 • 
 • Hvor høy sum kan man søke om?

  Summene som tildeles vil variere, men vi ønsker å gi bidrag til flere klubber framfor å sponse noen få med ett veldig stort beløp. Om prosjektet det søkes midler til er veldig stort, er det og mulig å søke om midler til å få gjennomført deler av det.

 • 
 • Når får vi vite om vår klubb har blitt utvalgt?

  Allente-stipendet deles ut flere ganger i året, med noen måenders mellomrom. Dere vil derfor ikke få svar med det samme, men når nærmete søknadsfrist er passert tar det ikke så lang til før vi kontakter de som vil motta støtte fra oss.

  Alle som har sendt inn en søknad vil få et svar fra oss etter søknadsfristen har passert.

 • 
 • Kan en klubb søke igjen?

  Ja, om dere ikke blir valgt ut i én søkndasrunde, er det bare å søke igjen. Kanskje blir det deres tur neste gang.

Vil du vite mer om hva man kan søke støtte til, og kanskje bli litt inspirert av hva andre klubber har fått til med litt hjelp fra Allente?

Les om tidligere mottakere av Allente-stipendet

Når du skal sende inn en søknad ønsker vi at du legger ved en søknadsvideo der vi kan få et intrykk av klubben/laget. Film med telefonen, sett sammen en snutt, eller last opp flere småklipp. Vi vil bare se litt hvem dere er og hva Allente eventuelt kan bistå med.

 

Ormåsen Discgolfklubb
Mottok Allente-stipendet:

Ormåsen Discgolfklubb

Discgolfklubben søkte om midler fra Allente-stipendet fordi de ønsket seg et popup-telt til arrangementer.

Aasen skytterlag Allente
Mottok Allente-stipendet:

Aasen skytterlag

Skytterlaget ønsket seg en samlingsplass i klubbhuset - et kjøkken der store og små kunne tilbringe tid sammen før og etter treninger, samt ha forskjellige sammenkomster. Ønsket ble oppfylt med hjelp fra Allente.

Mottok Allente-stipendet:

Mauseidvåg og Solevåg IL

Denne klubben har et ekstra fokus: å få flere jenter til å spille fotball, og også bli i klubben. Derfor startet de Jenteløftet, og de fikk litt hjelp fra Allente.

Allente-stipendet-sagene-if-skøyter
Mottok Allente-stipendet:

Sagene IF

Med hjelp fra Allente-stipendet fikk Sagene IF støtte til nytt utstyr til deres populære Lånebu.