- Fortjenesten har gått opp, sikkert 50-60%


- På Blique by Nobis har vi en fantastisk bakgård, som rommer 150 gjester, og en restaurant med fulle rettigheter. Med den tiltrekningskraften som sport, kanskje fremfor alt fotball har, får vi en fantastisk mulighet for å skape fotballfest.

Oscar Durling, Community Manager hos Blique by Nobis & Nobis Hotel i Stockholm, forklarer hvorfor fotball på storskjerm var det naturlige valget for Nobis der.

- Alle liker fotball. Det spiller ingen rolle hva du jobber med, hvor du bor, hvor du kommer fra – vi kan alle forenes i sportens verden, sier han.

Han forteller at konseptet Nobis har satset på, er å vise fotball på en 25 m2 storskjerm i hotellets innegård, der de serverer mat og drikke fra hotellrestauranten, Gården.

- Vi viser alle matcher alle dager vi kan, sier han.

Det er ingen tvil om at dette har vært populært, både blant gjestene som bor på Nobis Hotel, og gjester som kommer utenfra.

- Fortjenesten har jo gått opp, sikkert 50-60%, på denne satsingen hittil – og det gjør at vi kan tjene inn pengene veldig fort, utdyper han.

Han forteller også om et godt samarbeid med Allente fra starten av.

- For oss er det veldig viktig å bygge langsiktige relasjoner med våre partnere, for å få så mye som mulig ut av det vi vil skape her på Blique.

- For meg er det selvsagt at vi kommer til å satse på dette fremover, avslutter han.