Tilby dine gjester sport i verdensklasse

TV for offentlig visning

Vil du også lokke flere gjester til din bar eller restaurant? Allente byr på abonnement med komplette TV-pakker. Bestill abonnement eller avtale for offentlig visning her på nettsiden, eller ring vår kundeservice for bedrift! TV-abonnement og avtale for offentlig visning passer for deg som eier en restaurant, bar, pub, kafé eller butikk.

TV til pub

Vi kan skreddersy den perfekte pakken til akkurat din bedrift. Sport er særlig populært på storskjerm, og med Allente kan du se all den beste internasjonale og lokale toppfotballen, samt håndball, motorsport, tennis og golf.

Front PL
Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Vis Premier League!

Fyll opp baren med fotballfans som blir ekstra spandable når de får se målmaskinen Erling Haaland og kaptein Martin Ødegaard i aksjon.

Mer informasjon

Våre sportspakker

Få det beste av det beste - Premier League, UEFA Champions League, Bundesliga og Eliteserien - med våre nye sportspakker Sport Premium og Sport Premium Plus.

Elsker dine gjester og besøkende Premier League? Da er dette pakken for deg! Med denne pakken får du tilgang til hele fem nye Premier League-kanaler.

Vis Bundesliga, den engelske FA-cupen, Europa League og Conference League, Europatouren i golf, Formel 1-sirkuset og MotoGP med

Om du vil vise La Liga, UEFA Champions League og landslagsfotball på storskjem i din bedrift - da er det TV 2 Sport Total du trenger!

Med TV-pakken fra Eurosport kan du vise et bredt utvalg toppsport til dine besøkende. Vis Eliteserien til alle fotballfans, og få også tilgang til sykkel, tennis, golf mm.

Med VG+ Sport kan du vise Casper Ruud i Swedish Open og Generali Open, NBA, internasjonal toppboksning og klubbkanalene til Arsenal og Liverpool.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi tilbyr god TV-underholdning til dine ansatte, gjester eller kunder, og hjelper deg med å skreddersy en løsning for din bedrift. Send inn din henvendelse og vi tar kontakt.