Tilby dine gjester sport i verdensklasse

TV for offentlig visning

Vil du få flere gjester til baren eller restauranten? En enkel måte å tiltrekke seg gjester på er å vise sport på storskjerm. TV-abonnement for offentlig visning passer for deg som skal vise TV på en restaurant, bar, pub, kafé eller butikk.

TV til pub

Vi kan skreddersy den perfekte pakken til akkurat din bedrift. Sport er særlig populært på storskjerm, og med Allente kan du se all den beste internasjonale og lokale toppfotballen, samt håndball, motorsport, tennis og golf.

Vis fotball-EM 2024!

Gjør din bar til samlingsstedet for alle fotballfans ved å vise fotball-EM 2024 fra TV 2! Visningslisens til mesterskapet får du eksklusivt fra Allente.

Våre sportspakker

All den beste internasjonale fotballen:

Sport Premium

• Premier League
• UEFA Champions League
• UEFA Europa League
• UEFA Conference League
• Eliteserien

Les mer
Enda mer sport:

Sport Premium Plus

⬅ Alt innholdet i Sport Premium

+ PGA Tour
+ Grand Slam tennis
+ Grand Tour sykkel

Les mer

Vis Premier League med V Sport Total B2B!

Få Ødegaard, Haaland & co opp på storskjerm, og fotballpublikummet inn i lokalene.

Mer informasjon

Om du vil vise Eliteserien, La Liga, UEFA Champions League og landslagsfotball på storskjerm så trenger du TV 2 Sport Total!

Med TV-pakken fra Eurosport kan du vise et bredt utvalg toppsport til dine besøkende, med blant annet sykkel, tennis og golf.

Med VG+ Sport kan du vise Casper Ruud i Swedish Open og Generali Open, NBA, internasjonal toppboksning og klubbkanalene til Arsenal og Liverpool.

Kan vi hjelpe?

Du er velkommen til å kontakte: Øyvind Bjerkadal 924 01 024 oyvind.bjerkadal@allente.tv eller Magnus Hart 484 26 952 magnus.hart@allente.tv For mer informasjon og bestilling av TV-pakker for offentlig visning. Alternativt kan du fylle ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg.