Tilby dine gjester sport i verdensklasse

TV for offentlig visning

Vil du få flere gjester til baren eller restauranten? En enkel måte å tiltrekke seg gjester på er å vise sport på storskjerm. TV-abonnement for offentlig visning passer for deg som skal vise TV på en restaurant, bar, pub, kafé eller butikk.

TV til pub

Vi kan skreddersy den perfekte pakken til akkurat din bedrift. Sport er særlig populært på storskjerm, og med Allente kan du se all den beste internasjonale og lokale toppfotballen, samt håndball, motorsport, tennis og golf.

Vis Premier League!

Fyll opp baren med fotballfans som blir ekstra spandable når de får se målmaskinen Erling Haaland og kaptein Martin Ødegaard i aksjon.

Mer informasjon

Våre sportspakker

Få det beste av det beste - Premier League, UEFA Champions League, Bundesliga og Eliteserien - med våre nye sportspakker Sport Premium og Sport Premium Plus.

Elsker dine gjester og besøkende Premier League? Da er dette pakken for deg! Med denne pakken får du tilgang til hele fem nye Premier League-kanaler.

Vis Bundesliga, den engelske FA-cupen, Europa League og Conference League, Europatouren i golf, Formel 1-sirkuset og MotoGP med

Om du vil vise Eliteserien, La Liga, UEFA Champions League og landslagsfotball på storskjerm så trenger du TV 2 Sport Total!

Med TV-pakken fra Eurosport kan du vise et bredt utvalg toppsport til dine besøkende, med blant annet sykkel, tennis og golf.

Med VG+ Sport kan du vise Casper Ruud i Swedish Open og Generali Open, NBA, internasjonal toppboksning og klubbkanalene til Arsenal og Liverpool.

Kan vi hjelpe?

Du er velkommen til å kontakte: Øyvind Bjerkadal +47 924 01 024 oyvind.bjerkadal@allente.tv For mer informasjon og bestilling av TV-pakker for offentlig visning. Alternativt kan du fylle ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg.