App for Business

Vi introduserer App for Business

Som første leverandør i Norden har Allente utviklet en appløsning til bedrifter som gir en TV-opplevelse helt på høyde med det kundene dine er vant med hjemmefra. Med Allentes app til Samsung, LG og Android TV kan du nå tilby premium TV-innhold uten høye kostnader til hardware, innstallasjon og vedlikehold.

Enklere blir det ikke

Med appen kan dine kunder og sluttbrukere bla i innholdet på en helt ny måte, spole og pause og se utvalgte programmer i et Ukesarkiv. Alt du trenger er en kompatibel TV og internettforbindelse, så er du klar til å vise innholdet. Det er altså ikke nødvendig med noen form for installasjon!

App for business
Construction

App for Business er for fellesområdet

App for Business er utviklet for fellesrom i både offentlig og privat sektor. Dette kan for eksempel være et lunsjrom på en brakkerigg eller en TV-stue på sykehus, et fellesrom på en institusjon eller et sosialt område på et kontor.

Tv til pub bar

App for Business til pub, bar, restaurant og butikk

Fyll ut kontaktskjemaet nederst på siden eller ring oss på telefon 22 33 01 01 for mer informasjon om hvilke muligheter du har for å vise TV med App for Business på din restaurant, bar, pub eller butikk.

Dersom det er TV til hotell og overnattingssteder du ser etter, så har vi en spesifikk app utviklet nettopp for din bransje. Usikker på hvilken app som er best for din virksomhet? Kontakt oss, og vi skreddersyr en løsning til deg.

App for Business

Det tekniske

Vår nye App for Business er utviklet til og fungerer med vanlig konsument-TV. Dere får innlogg med brukernavn og passord, som vil være det samme på de TVene dere bruker appen på. Du kan kjøpe abonnement for opptil fire samtidige TV-strømmer. Last ned appen, logg inn med dine innlogginsdetaljer, og begynn å vise TV.

App for business

Kompatible TV-apparater

Nødvendig nettverksbåndbredde kapasitet for bruk av vår App for Business er minimum 10 Mbit/s. Appen fungerer for øyeblikket for følgende TV-modeller:

Samsung: 2018 og nyere
LG: webOS 4.0 og nyere
Android TV: 8.0 og nyere

Mer informasjon og bestilling

Ring oss på telefon 22 33 01 01 eller send inn din henvendelse under, så tar vi kontakt.

Bransje