TV for bedrifter

TV for bedrifter og institusjoner

Ski VM i kantina i lunsjen? Klart det går an! Tegnefilm på venterommet hos legen? Puh, ja takk! Siste nytt på hotellsenga i pausen på seminaret? Viktig å holde seg oppdatert.

Det beste TV-innholdet

Allente tilbyr det beste utvalget av TV-innhold til bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Med tilpassede programpakker kan du vise TV-innhold for ansatte, kunder og gjester. Innholdet sendes via satellitt, og det gjør at det finner veien til skjermen i strålende lyd og bildekvalitet. Rett fra verdensrommet til hotellrommet, klasserommet eller pauserommet, om du vil!

Vi i Allente er superglade for å fortelle at vi har inngått et eksklusivt partnerskap om offentlig visning av TV 2s sportssendinger. Partnerskapet innebærer at puber, restauranter og hoteller som vil vise sportssendinger fra TV 2 må ha en visningslisens fra oss.

Nå lanserer vi den første nordiske TV-appløsningen som er tilpasset hotellmarkedet. En tjeneste som gir gjestene en like bra TV-opplevelse som den de får hjemme. Det er også mye enklere for hotellet.

Krystallklart bilde fra satellitt
Krystallklart

Tilby krystallklar bilde- og lydkvalitet til dine gjester og ansatte. Direkte fra satellitt!

Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift
Skreddersydd

TV-innhold som passer dine behov.

Kundeservice
Vi hjelper deg

Vår kundeservice hjelper deg med å finne den beste løsningen.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi tilbyr god TV-underholdning til dine ansatte, gjester eller kunder, og hjelper deg med å skreddersy en løsning for din bedrift. Send inn din henvendelse og vi tar kontakt.