Allente Bedrift

TV til bedrifter og institusjoner

Allente Bedrift tilbyr det beste utvalget av TV-innhold til bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Med våre tilpassede programpakker kan du vise TV for ansatte, kunder og gjester. Finn din kundekategori under.

TV til

pub, bar, butikk og serveringssteder

La Real Madrid brake sammen med Liverpool på storskjerm på puben, eller vis finalen i MGP til de besøkende i kafeen. Sånt blir det glade kunder av!

Fortsett
TV til

hotell og overnattingssteder

Hvem gir vel ikke hotelloppholdet en ekstra stjerne i boka om kvelden kan avsluttes med favorittprogrammet mellom putene i en 180 seng?

Fortsett
TV til

offentlig sektor

TV-tilbud for de som er på nattevakt, og for de som trenger pleie. For de som trener for å forsvare landet vårt, og for våre håpefulle på skolebenken.

Fortsett
TV til

andre bedrifter

Muligheten til å få med seg innspurten i et skirenn, eller en episode av en serie i jobbpause kan rett og slett gjøre noens dag!

Fortsett

Eksklusivt partnerskap:

TV 2 + Allente = bedre sammen

Allente og TV 2 har inngått et eksklusivt partnerskap om visning av TV 2s sportssendinger. Partnerskapet innebærer at puber, restauranter og hoteller som vil vise sportssendinger fra TV 2 må ha en visningslisens fra Allente.

Endelig er TV på hotell like bra som hjemme:

App for Business

Nå lanserer vi den første nordiske TV-appløsningen som er tilpasset hotellmarkedet. En tjeneste som gir gjestene en like bra TV-opplevelse som den de får hjemme. Det er også mye enklere for hotellet.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi tilbyr god TV-underholdning til dine ansatte, gjester eller kunder, og hjelper deg med å skreddersy en løsning for din bedrift. Send inn din henvendelse og vi tar kontakt.

Krystallklart bilde fra satellitt
Krystallklart

Tilby krystallklar bilde- og lydkvalitet til dine gjester og ansatte. Direkte fra satellitt!

Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift
Skreddersydd

TV-innhold som passer dine behov.

Kundeservice
Vi hjelper deg

Vår kundeservice hjelper deg med å finne den beste løsningen.