Veronika fra SkyShowtime har premiere på Allente 20.mars. På bildet ser vi Veronika som ligger i et vann med ansiktet over vannoverflaten mens hun ser i kameraet.

"Veronika" - ny krimserie fra SkyShowtime med Tobias Santelmann!

Spennende thriller med en paranormal twist i åtte deler fra SkyShowtime med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann! Absolutt en verdig oppfølger etter steget SkyShowtime tok inn i sjangeren nordic noir med "Kodenavn: Annika". Perfekt til påskekosen! 🐣

 

Som Allente-kunde med SkyShowtime kan du se de to første episodene i Allente-appen fra 20.mars, to dager før premieren på SkyShowtime! 📱Ikke Allente-kunde enda? Bestill et Allente Stream-abonnement nå så er du klar til snikpremieren!

200x48_bestill_no.jpg

 

Mareritt eller virkelighet?

Veronika Gren, politibetjent og tobarnsmor, sliter med et komplisert familieliv og en hemmelig pilleavhengighet. Da hun plutselig ser en død gutt stå foran seg, tror hun det har rablet for henne. Motvillig tvinges Veronika til å akseptere at gutten ikke er en illusjon. Veronika innser at hun må avdekke sannheten – og oppdager raskt at sporene tar henne i en retning hun aldri ville ha forventet.

Med et Allente Stream-abonnement kan du streame de to første episodene to dager FØR premieren på SkyShowtime - bestill ved å trykke på knappen under så er du klar til snikpremieren 20.mars!

Intervju med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann

I forkant av premieren på SkyShowtimes originalserie Veronika tok vi kontakt med noen av showets hovedrolleinnehavere for å høre mer om showet, karakterene, filmingen og hvordan de forbereder seg til en TV-sofapremiere.

600x450_int_veronika.jpg

Hva er de tre ordene dere ville brukt for å beskrive "Veronika"?
Alexandra: Det er alltid vanskelig å starte, men la oss si "spennende" for min del.

Tobias: Jeg legger til "vakker". Og PÅSKEKRIM!

Alexandra: «Whodunit»!! Jeg elsker en «Whodunit»! Er det en whodunit, ja da vil jeg se den! Og kan jeg legge til "mytisk"?

600x340_VERONIKA-3.jpg

Uten å røpe for mye, hva tror dere vil overraske seerne mest?
Alexandra: Serien er unik med sin stemning, musikk, og det paranormale aspektet som skiller seg ut.

Tobias: For meg er det hovedfokuset på Veronika, det er hennes univers, og man følger henne gjennom hele serien. Uten å røpe for mye, så blir hvor hun er mentalt, noe vi som seere alltid blir utfordret på. Hva er virkelig, og hva er ikke? Siden dette er vevd inn i hele krimplottet, og det dreier seg om whodunit, er det dette som fenger meg, samtidig som man stadig lurer på om hun har mistet grepet helt.

Alexandra, hvordan vil du beskrive Veronika som politi?
Alexandra: Hun har ikke den stereotypiske politiidentiteten som man ofte ser i slike serier. Hun er ganske ambivalent til mordetterforskningen i starten også. Jeg ville nok veldig nøye og pirkete som politi. 
600x340_VERONIKA-6.jpg

Tobias, du har spilt i mange kjente og store produksjoner. Kjenner du deg mest igjen i Henrik fra "Exit" eller Tomas?
Tobias: De er ganske like, men Tomas ligger nok nærmere meg. 
Alexandra: Psykopat eller tøffel. Psykopat eller tøffel. Neida, men Tomas har en melankoli over seg, en nedstemthet. 

Tobias: Ja, det er nok omstendighetene rundt han. Han ville kanskje vært lykkeligere med en annen kvinne. Jeg er nok likest Tomas, han har en tilfredshet med de små tingene i livet, som å være i skogen og fluefiske. Der har du meg. 

Serien er ganske mørk med temaer som pillemisbruk og hemmeligheter. Hvordan var det å fordype seg i karakterene?
Alexandra: Arbeidet med å sette seg inn i en ulykkelig persons psyke med alt som følger med, er noe jeg tenker mye på i forkant av innspillingen. Men da jeg møtte Tobias, følte jeg at vi hadde den samme arbeidsmetoden. Vi går inn og ut av rollene, og leker litt mellom opptakene. Livet er ikke så lekent når man ser seg rundt i verden, så det er fint å ha funnet en lekekamerat. Jeg vil si at vi har hatt det ganske gøy på jobb. Selvfølgelig konsentrerer vi oss, men jeg synes det har vært lett og lekent.

Tobias: Det er sjelden jeg føler et behov for å være i den boblen som en serie eller film skaper utenfor jobb. Det ville vært slitsomt for meg. Det går raskt fra å være veldig alvorlig til at regissøren sier "Takk!" og vi bryter ut i latter. Vi glemmer ikke at vi er voksne mennesker som leker. Så å late som jeg er sint på Alexandra blir jo komisk utenfor opptak.

600x340_VERONIKA-1.jpg

Til slutt, hva er deres must-haves for en filmkveld hjemme?
Tobias: Candy! Men det er viktig med godteri som ikke lager lyd! Chips går ikke, musikk og lydeffekter er for viktige.

Alexandra: Det må være mørkt, med høyt volum, og helst en groteskt stor TV for å få en ordentlig kino-følelse! 

 

Ikke Allente-kunde enda?

Bestill Allente Stream, og se de to første episodene av Veronika allerede i dag!

200x48_bestill_no.jpg