Valentines-tips til filmer!

Våre mest romantiske filmtips! 

Har finner du våre beste tips til romantiske filmer, enten du vil se en romantisk komedie, en musikal med kjærlighet i bunn eller tårevåt og klissete romantiskk! 🤩 

Du finner alle filmene i Allente-appen! 📱 Ikke aktivert enda? Her viser vi deg hvordan du kommer i gang!

La La Land

En moderne klassiker! Denne romantiske musikalen med Emma Stone og Ryan Gosling byr på gnistrende kjemi, ekstravagante dansenummer, og selvfølgelig: tåregaranti. Opplev vakre omgivelser og håpløs kjærlighet i Los Angeles mellom en håpefull skuespiller og en lidenskapelig jazz-musiker i denne Oscar-nominerte favoritten.

Se med Viaplay >
Ticket to Paradise

Det skilte paret David og Georgie (Julia Roberts og George Clooney) forenes etter 25 år som uvenner med ett felles mål: å hindre deres datter i å begå samme feil som dem ved å gifte seg ung. Denne tropiske komedien byr på varme følelser, en stjernespekket rollebesetning, og massevis av sjarm!

Se med SkyShowtime >
Magic Mike: Last Dance

Channing Tatum er tilbake i sin ikoniske rolle som stripperen Mike «Magic Mike» Lane, som etter å ha mistet møbelfirmaet sitt under pandemien forlater sin nye hverdag som bartender i Florida for å sette opp et magisk danseshow i London med den rike Maxandra "Max" Mendoza, spilt av Salma Hayek. Underveis må Mike håndtere en rekke prøvelser – kommer de til å få showet på plass innen premieren?

Se med HBO Max >
Verdens verste menneske

Se den prisbelønte drama-komedien som tok Hollywood med storm! Verdens Verste Menneske følger den unge kvinnen Julia (Renate Reinsve) som prøver å navigere kjærlighet, karriere, og en frykt for livet videre. Filmen er en prisbelønt og vakker skildring av vanskelige forhold og umulige beslutninger, med en humoristisk vinkling som virkelig lar den skille seg ut.

Se med TV 2 Play >

Mer gira på action og adrenalin? 🚔

Ta en titt på disse titlene for litt mindre kliss, klass og romantikk!

Fast X

Dom Toretto og familien konfronterer en farlig fiende fra fortiden som vil tilintetgjøre Doms verden og alt som betyr noe for han. En actionfylt film med raske biler, dype bånd og spektakulære scener!

Se med SkyShowtime >
Mission Impossible: Dead Reckoning

Ethan Hunt og hans IMF-team legger ut på sitt farligste oppdrag hittil: å spore opp et forferdelig, nytt våpen som truer hele menneskeheten før det faller i feil hender. Ethan tvinges til å innse at ingenting kan være viktigere enn oppdraget hans, ikke engang livene til menneskene han bryr seg mest om.

Se med SkyShowtime >
The unbearable weight of massive talent

Nicholas Cage, som er på randen av personlig konkurs, aksepterer et tilbud på en million dollar for å delta på bursdagsfesten til en kriminell fanatiker - men som snart til ta en uventet vending...

Se med Viaplay >

Ikke Allente-kunde enda?

Bestill Allente Stream

Med et Stream-abonnement har du alltid et utvalg TV-kanaler, TV 2 Play Basis og Viaplay Film og serier.

Vil du ha tilgang til enda mer innhold velger du Flex 2 eller Flex 4 for bare 100,- ekstra i måneden - med Flex-pakkne velger du streamingtjenester inn og ut av abonnementet ditt avhengig av hva du vil se!