Viaplay Vintersport Therese Johaug Heidi Weng Vintersport på TV
© 20221 Nordic Entertainment Group

Endelig vintersport!

Er du klar for vintersportsesongen? Nytt for året er at TV3 og Viaplay kaster seg inn i vintersportsendingene. På TV3 og Viaplay vil du også kunne følge den helt nye studiosatsningen Viaplay Vinter.

Her ser du vintersport

TV3 og Viaplay vil vise det meste av vintersport denne sesongen, med unntak av renn som blir arrangert i Norge, Østerrike og Sveits. Disse rennene deles mellom TV 2 og NRK. Det samme gjelder for alpint, hopp og kombinert, mens verdenscupen i skiskyting fortsetter som vanlig på NRK.  Uavhengig av kanal vil du enkelt kunne navigere deg frem til alt av vintersport i vår egen app under👇

TV3 logo

TV3 blir det norske hjemmet for langrenn og kombinert. Kanalen sender alle renn fra verdenscupen med unntak av de som arrangeres i Norge, Sveits og Østerrike. TV3 skal også vise alpint, kombinert og hopp. Den inngår i TV-pakken Basic.

TV 2 logo

Sammen med NRK deler TV 2 rettighetene til verdenscuprennene som går i Norge, Østerrike og Sveits. Med andre ord vil rennene på Lillehammer, Davos, Drammen og Holmenkollen deles mellom TV 2 og NRK. TV 2 vil sende rennene fra Davos, Drammen og Holmenkollen.

NRK 1 logo

NRK vil fortsatt vise vintersport, men fra verdenscupen i langrenn og alpint vil de kun vise renn fra Norge, Sveits og Østerrike i samarbeid med TV 2. Verdenscupen i skiskyting vises fortsatt på NRKs kanaler. I tillegg vil alle langløp i Visma Ski Classics, samt nasjonale renn sendes på NRKs kanaler.

Viaplay vinterstudio

Viaplay Vinter er studioprogrammet som skal komplimentere vintersportsendingene på TV3. Studiosendingene ledes av Julie Strømsvåg sammen med Kjetil André Aamodt og andre aktuelle eksperter. TV3 og Viaplay for øvrig sender verdenscup i alpint, hopp, kombinert, skøyter og langrenn.

Viaplay Vinter Kjetil Andre Aamodt Julie Stromsvag
© 2021 Nordic Entertainment Group

Spørsmål og svar

 • På hvilken kanal ser jeg verdenscupen i langrenn?

  Verdenscupen i langren kommer til å sendes på TV3, NRK og TV 2 denne vinteren. TV3 sender alle verdenscuprenn som ikke arrangeres i Sveits, Østerrike og Norge. 

  NRK vil sende verdenscupen på Lillehammer, og TV2 vil sende rennene fra Davos, Drammen og Holmenkollen.

 • På hvilken kanal kan jeg se verdenscupen i alpint?

  På TV3, V sport 1 og NRK. Sendinger fra verdenscupen i Alpint vil veksle mellom TV3, V Sport 1 og NRK. NRK vil sende renn som arrangeres i Norge, Østerrike og Sveits. TV3 og NRK ligger i tv-pakken Basic, mens V Sport 1 ligger i Premium pakken. 

  Den alpine verdenscupen kan også streames på Viaplay. Viaplay med sportsinnhold ingår i tv-pakken Premium og tilvalgspakken V Sport.

  Full oversikt over tv rettigheter innen sport.

 • Hva er Viaplay Vinter og hvor kan jeg se det?

  Viaplay Vinter er navnet på studiosendingen som følger vintersportsendingene gjennom vintersesongen og vil sendes på TV3 og Viaplay. Her blir det oppbygging til sendingene med analyser og intervjuer, både med utdøvere og gjester. Programleder er Julie Strømsvåg og Ørjan Bjørnstad sammen med profilerte eksperter som Kjetil André Aamodt, Andreas Toft og Marius Arnesen med flere.

 • På hvilken kanal går verdenscupen i skiskyting?

  På NRK. Verdenscupen i skiskyting kommer fortsatt til å gå utelukkende på NRK denne sesongen. 

 • Jeg vil kunne se all vintersport. Hvilken TV-pakke trenger jeg?

  Det meste av vintersporten vil du kunne se på TV3, V Sport 1, NRK, TV 2 og V4. Dersom du vil ha mulighet til å se absolutt alle disipliner er Viaplay med sportsinnhold en god idé. 

  Viaplay med sport inngår i tv-pakken Premium og i tilvalgspakken V sport. Les mer om pakkene og oppgrader her 👇

  Tv-pakken Premium
  V sport

Får ikke nok sport på TV?

Ukas beste sport

Sport på TV
Spill Fanasy-fotball med Canal Digital