Missing image

Derfor får du den beste TV-opplevelsen med Allente

Len deg tilbake og nyt et fullspekket underholdningstilbud med overlegen lyd- og bildekvalitet, akkurat når og hvor du vil! Vi tilbyr fleksible pakkeløsninger skreddersydd for alle behov.

Lyd- og bildekvalitet i verdensklasse

Allente sørger for at du får stabile og gode TV-signaler. Med parabol får du krystallklar lyd- og bildekvalitet og kan nyte favorittunderholdningen din når og hvor du ønsker.

 

Vi skal bli størst på underholdning

En hel verden av filmer, serier, sport, dokumentarer, nyheter og underholdning venter! Vi gir deg den beste lineære TV-opplevelsen og vil være best i klassen på streaming. Derfor er Allente perfekt for deg som ønsker full fleksibilitet. Innholdet kan streames hvor og når som helst.

I Ukesarkivet vårt finner du favorittprogrammene dine i en hel uke etter at de ble sendt på TV. I tillegg er vi stolte av å kunne tilby flere av de mest populære streamingtjenestene, som Max, TV 2 Play, Viaplay og SkyShowtime, for å nevne noen. På den måten kan du enkelt samle alt på en faktura og få en bedre pris på streamingtjenestene du allerede har.

 

Fleksible pakkeløsninger

Vil du ha alt eller bare litt? Som Allente-kunde kan du velge mellom ulike kanalpakker, helt tilpasset ditt behov. Vi tilbyr også en rekke tilleggspakker du kan legge til ditt hovedabonnement. På den måten kan du helgardere deg med en kanalpakke som er skreddersydd for dine – og eventuelt familiens – behov.

TV på hytta

Alt i ett med Allente-appen

Med Allente-appen er du aldri langt unna magiske TV-øyeblikk. Appen gir deg tilgang til abonnementet ditt på nett, på flere mobile enheter i tillegg til TV-en. Nyt sport, filmer, serier og annen underholdning akkurat når og hvor du vil – på bussen, i bilen, i hagen eller på hytta. Allente-appen er gratis og kan lastes ned til smarttelefon, nettbrett, Apple TV, Android TV og Samsung Smart TV. Du kan også bruke appen til å laste ned filmer og serier for å se dem senere – når du ikke har tilgang til internett.

Last ned Allente-appen i App Store eller Google Play.

 

Alltid klare for å hjelpe

Vi vet at det kan oppstå trøbbel iblant, men ta det helt med ro – da fikser vi det sammen. Våre medarbeidere er raskt på plass for å hjelpe deg, enten du vil chatte, maile eller snakke på telefonen.

Gå til kundeservice.

Trenger du hjelp med din bestilling?

Ring 815 800 21 eller legg igjen telefonnummer så tar vi kontakt.