dd


Nyhet! Oppdag BBC Nordic og BBC Nordic+

Klar for mer kvalitetsunderholdning fra BBC? 17. april lanseres TV-kanalen BBC Nordic - med alt fra BBC Brit og BBC Earth samlet på ett sted. Eksklusivt innhold og flere av dine BBC-favoritter kan du nå streame når du vil på BBC Nordic+.

BBC Nordic og BBC Nordic+ er inkludert i TV-pakkene Standard, Large og Premium.

Ett nytt hjem for dine BBC-favoritter

Det beste fra BBC Brit og BBC Earth samlet på ett sted. På BBC Nordic kan du blant annet se favoritter som Top Gear og The Graham Norton Show, i tillegg til helt nye sesonger av Serengeti og Live at the Apollo. BBC Nordic er inkludert i TV-pakkene Standard, Large og Premium fra 17.april, og du finner den på kanalplass 24. Du finner også kanalen i Allente-appen.

Se mer fra BBC – akkurat når du vil!

Med streamingtjenesten BBC Nordic+ får du tilgang til enda mer av det som vises på BBC Nordic - alt fra splitter nye serier til programmer om musikk, kunst, reiser og historie. Streamingtjenesten BBC Nordic+ er inkludert i TV-pakkene Standard, Large og Premium fra 17.april. Alt innholdet finner du Allente-appen og på Allente 1 eller OnePlace-dekoder dersom den er koblet til nett.


Nyheter og favoritter fra BBC Studios

 

Serengeti III

I den tredje sesongen får vi igjen følge med til den livlige nasjonalparken i nordre Tanzania. Denne gangen loves det enda mer storslagne historier og møter med nye fantastiske karakterer. Premiere på BBC Nordic og BBC Nordic+ den 23.april.

Serengeti III
Top Gear säsong 33

Top Gear

Verdens mest kjente bil- og motorprogram? Sannsynligvis. Top Gear har underholdt og engasjert bilentusiaster i over 20 år, og vil fortsette med det på BBC Nordic og BBC Nordic+. Du har vel ikke gått glipp av sesong 33?

Live at the Apollo

Se både nye og etablerte komikere opptre på den legendariske stand-up-scenen Hammersmith Apollo i London. Episode 1-4 av sesong 17 er tilgjengelige for streaming i Allente-appen fra 17.april med BBC Nordic+. De siste syv episodene vil deretter vises søndager på BBC Nordic med start den 23.april.

Live at the Apollo
Louis Thereoux Interviews

Louis Theroux Interviews

Journalisten og filmskaperen Louis Theroux er tilbake med en ny intervjuserie der han går under huden på noen av vår tids mest interessante personer. Episode 1-3 er tilgjengelige for streaming fra 17.april, og de resterende seks episodene vil sendes mandager på BBC Nordic med start 24.april.

Spørsmål og svar