Kundeserviceprisen 2022

Vi har mest fornøyde kunder innen TV-distribusjon

Vi i Allente ønsker alltid å yte best kundeservice, noe som vi vet at våre kunder setter pris på. Derfor ble vi ekstra glade når årets kundeservicepriser ble kåret av SeeYou, og det ble annonsert at Allente har vunnet prisen som årets TV-distributør med god margin. For en ære – tusen takk!

«Motiverer oss til å bli bli enda bedre»

«Det at Allente vant med så stor margin er et tegn på at vårt fokus på kundetilfredshet har vært lønnsomt. Det kjennes stort at vi som et nytt firma får gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og det motiverer oss til å bli enda bedre» sier Norgessjef Svein Erik Santiago Davidsen. I år i kategorien «TV-distributør» vant vi med 77 poeng, noe som var 22 poeng foran andreplassen.

Ros til vår kundeservice

Vi ønsker å gi litt ekstra ros til vår kundeservice, som står på og yter god service og hjelp til våre kunder. Våre kollegaer gjør en super jobb, men hviler ikke på laurbæra selv om de har fått denne prisen. Det er fortsatt mye vi kan gjøre bedre og den jobben starter i dag. Kundeservice er viktig for kundene våre. Hos oss får de de beste produktene slik at kundene kan nyte underholdningen der de er. Og når vi vinner en slik pris vet vi at vi leverer de produktene og kundeservicen kundene fortjener.

Hvordan vurderes selskapenes kundeservice?

Vi blir målt på veldig mange områder, som svar- og ventetid, mottak og velkomst, kundebehandleren og selvsagt totalinntrykket. «Mystery shoppers» kontakter selskapene som vurderes, og de gjør en omfattende vurdering av alle selskapenes kundeservice. Det er verken flaks eller tilfeldigheter som kårer vinneren, det er et solid stykke arbeid over tid som ligger til grunn for den kundeserviceprisen vi har vunnet🤩

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Allente-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Allente-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.