Kundeserviceprisen 2021

Vi vant Kundeserviceprisen 2021🥇🎉 For en ære. Tusen takk!

For vårt nye selskap Allente er dette en helt fantastisk inspirasjon til å jobbe videre med service for kundene våre. Canal Digital og Viasat er nå Allente. Og Viasat vant Kundeserviceprisen 2021 for vår bransje, med god margin. I fjor vant Canal Digital Kundeserviceprisen, for tredje år på rad. Vi blir bedre sammen. Og nå er vi rett og slett veldig glade og stolte.

Nå vil vi gjøre vårt beste for å gi deg enda bedre service

Vi er ydmyke for den anerkjennelsen vi har fått med denne prisen, og det er en ære for oss å vinne en pris på et område vi ser som det viktigste vi gjør – nemlig å sørge for at kundene våre er fornøyd med oss. Derfor vil vi selvsagt gjøre alt vi kan for å innfri dine forventninger på veien videre. Vi tillater oss å smile fra øre til øre for denne prisen, men det blir ikke snakk om å hvile på laurbærene. Vi vet at kundeservice er ferskvare, og nå vil vi jobbe for å bli enda bedre. Den jobben starter i dag.

Hvordan vurderes selskapenes kundeservice?

Vi blir målt på veldig mange områder, som svar- og ventetid, mottak og velkomst, kundebehandleren og selvsagt totalinntrykket. «Mystery shoppers» kontakter selskapene som vurderes, og de gjør en omfattende vurdering av alle selskapenes kundeservice. Det er verken flaks eller tilfeldigheter som kårer vinneren, det er et solid stykke arbeid over tid som ligger til grunn for den kundeserviceprisen vi har vunnet🤩

Her er mer vi er stolte av i Allente?

Bruk Canal Digital-appen i EU
Foto: Alexandre Chambon / Unsplash.com
Se TV fra Allente på reise i EU-landene

Få med deg siste nytt i Dagsrevyen fra en bed and breakfast på den engelske landsbygda.

Høstkos
En verden av underholdning

Ikke bare er TV og streaming samlet i én tjeneste – med et abonnement hos oss får du også mye, mye mer. Les mer om dine kundefordeler her:

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Allente-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Allente-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.