Med strømming har du tilgang til abonnementet ditt når og hvor du vil. I tillegg til TV-kanalene kan du også se massevis av serier og filmer, alt bare et lite klikk unna. Strømming av innhold inkludert i abonnementet ditt koster ingen ting ekstra, og det er enkelt å komme i gang.

Det er enkelt å komme i gang

Kom i gang på 1-2-3

Strømmetjenesten er tilgjengelig i en nettleser eller ved å installere Canal Digital-appen. Appen kan lastes ned på så mange enheter du ønsker, brukernavn og passord er det samme.

  1. Last ned Canal Digital-appen eller besøk vår strømmetjeneste på nett
  2. Logg inn med ditt brukernavn og passord
  3. Nyt all den underholdningen som er inkludert i ditt abonnement

Nedlasting og installasjon av Canal Digital-appen kan variere på forskjellige enheter. Søk opp appen på ønsket enhet og følg anvisningene. Det er helt kostnadsfritt å laste ned og bruke appen vår.

Brukernavn og passord

For å ta i bruk vår strømmetjeneste trenger du et brukernavn og passord. Brukernavnet er e-posten du registrerte når du ble kunde hos oss og passord skal du ha mottatt på e-post eller SMS.

Registrerte du ikke din e-post da du ble kunde har du fått tildelt et brukernavn bestående av NO + kundenummer (eks. NO123456).

Opplever du at brukernavn eller passord ikke er gyldig kan du registrer deg på nytt. Du vil ikke gjøre noen endringer på ditt abonnement eller innstillinger du tidligere har gjort.

Vår strømmetjeneste inngår i ditt abonnement. Opprettelse av bruker eller nedlasting av Canal Digital-appen er helt kostnadsfritt.

Fordeler og ulemper

Det er selvfølgelig fordeler og ulemper både med tradisjonell TV-titting og strømming. Den beste løsningen er nok en kombinasjon, for da får du både krystallklare bilder hjemme og all underholdningen du ønsker når du er på farten.

TV over satellitt

Den aller største fordelen med TV over satellitt er kvalitet og stabilitet. Vi leverer krystallklare bilder nesten uansett hvor i Norge du befinner deg, enten det er en hytte langt inne på Hardangervidda eller midt i Oslo.

For deg som elsker sport er satellitt-TV en selvfølge. Foran den store skjermen i stua er det ingen ting som kan måle seg med kvaliteten du får gjennom våre signaler fra satellitten som går i bane 35 000 kilometer over hodet ditt.

Ulempen er selvsagt at du ikke kan ha det i lomma.

TV over internett

Den aller største fordelen med strømming er selvsagt at du kan se TV når og hvor du vil - på bussen, i bilen eller soverrommet. Alt du trenger en en smarttelefon og tilgang til nett.

Er du mye på farten vil vår strømmetjeneste gi deg tilgang til abonnementet ditt nesten uansett hvor du er i Norge. Vår app for Samsung SMART-TV og Apple TV gir deg også enkle muligheter til å ha TV i flere rom hjemme uten å trekke kabler gjennom hele huset.

Ulempen er selvsagt at du må ha tilgang til nett.

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.