Mr. Mercedes ser du på C More
Mr. Mercedes
@ 2018 C More

Abonnerer du på TV 2 Play får du tilgang til tusenvis av filmer og serier. Da kan du se eksklusive TV-serier, skandinaviske perler, storfilmer fra Hollywood og gamle klassikere. I tillegg er det massevis av filmer og serier for både de små og store barna. Alt innhold fra TV 2 Play kan du se via dekoderen din, Samsung Smart TV, Apple TV, PC/Mac eller på nettbrett og mobil med appen vår.

Mr. Mercedes - Sesong 1

Serien er basert på en av Stephen Kings romaner og har fått terningkast 4 og 5 av NRK Filmpolitiet og TV 2s filmanmelder. Vi følger vi enn gal seriemorder som unnslipper etter å ha kjørt rett inn i en folkemengde. To år senere gjenopptar den pensjonerte mordetterforskeren Bill Hodges saken, etter å ha mottatt flere makabre meldinger fra mannen bak massakren.

Presidenten - Sesong 1-7

Presidenten (The West Wing) er en kritikerrost dramaserie der vi blir med bak kulissene under president Jed Bartlets tid i Det hvite hus. Hans drevne stab jobber med politikk på alle plan, fra nasjonale spørsmål og utenrikspolitikk til personlige intriger. Vi blir med på det daglige arbeidet til rådgivere, taleskrivere, assistenter og ikke minst en ekstremt skarp pressesjef.