Ut på tur i sommer? Fare for ustabil tilgang til internett? Null problem, med Allente-appen kan du laste ned filmer og serier og ta med deg på tur. Du har tusenvis av filmer og serier tilgjengelig for nedlastning. Drama, krim, thrillere. Supergode serier. Og barne-TV for de små. Finn ut hva du kan se når du er i bilen, på hytta, i båten eller på telttur.

Har du lastet ned appen? Topp! For å laste ned filmer og serier trenger du nemlig en oppdatert versjon av Allente-appen på mobil eller nettbrett. Følg punktene, så har du snart lastet ned de filmene og serieepisodene du vil ha med deg på ferie: 1. Åpne Allente-appen 2. Velg Mer nederst i menyen 3. Velg Tilgjengelig for nedlastning 4. Trykk på nedlastningsikonet ved serien/filmen 5. Nedlastning starter 6. Velg Mer for å gå til Mine nedlastninger Nå kan du se favorittene dine offline. Du har tilgang i 30 dager, men skulle du gå over tiden kan du enkelt laste ned på nytt. 😃

Gode grunner og tips for nedlastning

Se TV i bilen

Alltid en film på lur

Og på tur, på ferie, på vei til jobb ... alle anledningene hvor du er lei av å surfe og sjekke mail og skulle ønske du hadde en god film i lomma, eller en episode av serien du følger med på. Tenk så deilig det er akkurat da, å ha det du vil se – der du er.

Canal Digital-appen

Last ned mens du er på nett

Du må være på nett mens du laster ned. Derfor er det smart å finne frem alle dine ønskefilmer- og serier hjemme og med Wi-fi, så unngår du å bruke av datapakken din på mobil til nedlastning. Penger spart. Da har du alltid en film eller serie du kan se offline; når du ikke er på nett.

Stream masse barneunderholdning hos Canal Digital

Reduser databruk – spar penger

Å se film på mobilt nettverk spiser fort opp datapakken du har inkludert i mobilabonnementet ditt. Det koster ekstra. Laster du ned film og serier før avreise og ser innholdet offline så kan du spare både spare datapakken din og ekstra kostnader.

Tilgjengelig for nedlastning: noen smakebiter

I arkivet vårt har vi noe som passer for alle, store og små. Du får med deg en godteripose full av underholdning. Her er noen av mulighetene ...