Hva er strømming?

Strømming, eller streaming som det ofte kalles, er kort fortalt distribusjon av lyd og bilde over internett. Når du ser på tradisjonell TV må du ha en antenne og en dekoder, om det så er en parabolantenne, en bordantenne eller bare en kontakt på veggen.

Med strømming trenger du verken antenne eller dekoder. Det eneste du trenger er tilgang til internett og en nettside eller app som gir deg mulighet til å se TV.

TV-underholdningen lett tilgjengelig

Tenk deg en varm og fin dag med barna ved sjøen. Glade barn som leker og ler, det er sol og det er sommer. Men så, helt plutselig kommer regnet. Hadde det ikke da vært fint å ha tilgang til alle Disney-filmene du har inkludert i abonnementet ditt? Så kan du kose deg med en god bok, mens barna sitter flirende akterut og koser seg med en film på nettbrettet.

Det er nettopp det som er fantastisk med strømming. Du trenger ikke masse utstyr som må monteres, bare et lite nettbrett du kan ha med deg - så har du tilgang til hele ditt abonnement når og hvor du vil. Og det beste er at strømmetjenesten er kostnadsfri* for deg som kunde å bruke. 

Fordeler og ulemper

Det er selvfølgelig fordeler og ulemper både med tradisjonell TV-titting og strømming. Den beste løsningen er nok en kombinasjon, for da får du både krystallklare bilder hjemme og all underholdningen du ønsker når du er på farten.

TV over satellitt

Den aller største fordelen med TV over satellitt er kvalitet og stabilitet. Vi leverer krystallklare bilder nesten uansett hvor i Norge du befinner deg, enten det er en hytte langt inne på Hardangervidda eller midt i Oslo.

For deg som elsker sport er satellitt-TV en selvfølge. Foran den store skjermen i stua er det ingen ting som kan måle seg med kvaliteten du får gjennom våre signaler fra satellitten som går i bane 35 000 kilometer over hodet ditt.

Ulempen er selvsagt at du ikke kan ha det i lomma.

TV over internett

Den aller største fordelen med strømming er selvsagt at du kan se TV når og hvor du vil - på bussen, i bilen eller soverrommet. Alt du trenger en en smarttelefon og tilgang til nett.

Er du mye på farten vil vår strømmetjeneste gi deg tilgang til abonnementet ditt nesten uansett hvor du er i Norge. Vår app for Samsung SMART-TV og Apple TV gir deg også enkle muligheter til å ha TV i flere rom hjemme uten å trekke kabler gjennom hele huset.

Ulempen er selvsagt at du må ha tilgang til nett.