Toy Story 3
©2018 Disney/Pixar

En av de ting leketøy er mest engstelig for er ting og hendelser som forhindrer at noen leker med dem. Og når de ved en feiltagelse havner i en barnehage oppdager de raskt at et nytt og ellevilt eventyr er i ferd med å begynne! Toy Story 3 tar deg med på et eventyr mot evigheten og forbi! Har du Underholdning kan du nå se alle Toy Story filmene. Du finner dem under Disney Movies On Demand.

Her er noen få utvalgte serier og filmer det kan være verdt å få med seg. Faller ingen av dem i smak finner du tusenvis av andre filmer og serier i appen

Quantico - sesong 2

Alex og teamet står overfor sin siste kamp mot kollaboratørene på grunnlovskonvensjonen, der et nytt grunnlovstillegg truer alle amerikaneres frihet.

LOST

Nå kan du streame et av tidenes største globale TV-fenomener, «Lost», fra start til slutt hos oss. Inkludert i Underholdning.

Mother

Opplev den visuelt forbløffende psykologiske thrilleren som vil sjokkere deg og få hjertet til å løpe løpsk!

Nye leiefilmer

Ferdinand

Det er den klassiske fortellingen om tyren med det store hjertet, som heller vil lukte på blomstene enn å slåss med de andre oksene.

Braven

Skogsarbeideren Joe Braven tvinges til å kjempe mot en gruppe livsfarlige narkosmuglere for å beskytte familien sin.

Couples Vacation

Jack Spencer er en forfatter som ser at både karrieren og ekteskapet er på vei til å havarere.

Populære serier du kan streame

I appen finner du massevis av filmer og serier. Mange kan du leie og mange er inkludert i Familiepakken. Det beste av alt, du kan se de når og hvor du vil.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Allente-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Allente-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.