Actionserien 9-1-1 ser du hos oss
9-1-1 ser du på Fox
© 2018 Fox

Se direkte-TV der du er

Det er ikke bare på TV-en at du kan se direkte-TV. De kanalene du har i abonnementet ditt kan du også strømme og se når og hvor du vil, og de aller fleste kan du også se når du er på farten. Dermed kan du se direkte-TV på alle dine skjemer; på TV, PC/Mac, nettbrett, mobil, Apple TV 4 og nyere Samsung Smart TV-er.

Våre TV-tips

Amerikansk actionserie fra 2018, som viser den dramatiske hverdagen til politi, ambulanse og brannvesen. Alle episodene blir liggende i arkivet, så fikk du ikke med deg de første episodene kan du se deg opp på disse.

Britisk talkshow fra 2018 med fokus på folk, trender og andre interessante aspekter ved kjendislivet. Episodene ligger i Ukesarkivet i en uke etter at de ble vist på TV.

Amerikansk dokumentarserie fra 2017, som tar oss med til 1942 og kampen mellom de allierte styrkene mot Det tyske Afrikakorpset. Episodene ligger i Ukesarkivet i en uke etter at de ble vist på TV.

Se Direkte-TV i Canal Digital sin strømmetjeneste

Når du er hjemme

Du venter middagsgjester, og blir nødt til å forberede middagen selvfølgelig akkurat når hånballkampen sendes på TV. I steden for å løpe mellom TV-en på stua og kjøkkenet, kan du heller sette opp nettbrettet på kjøkkenbenken. Da kan du skjenke deg et glass vin og følge med på kampen samtidig som du lager mat. Litt mindre stress og mye mer kos.

Se direkte-TV i strømmetjenesten

Når du er borte

Dere sitter i bilen på vei til hytta og stemningen er god, men så blir barna mer og mer utålmodige – det er nemlig tid for Paw Patrol. Redningen i en slik situasjon er selvfølgelig å la barna se Paw Patrol på mobil eller nettbrett, så unngår dere at bilturen blir et sant mareritt.

Disse kanalene kan du se i strømmetjenesten

Kort fortalt er strømmetjenesten TV over internett. Det betyr at du kan se TV-kanalene dine på nett gjennom vår nettside, på nettbrett og mobil med Canal Digital-appen og på din TV med vår dekoder eller Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung Smart TV-er. I tillegg til dine TV-kanaler har vi også tusenvis av filmer og serier tilgjengelig for deg, som du kan se når og hvor du vil. Strømming er inkludert i ditt TV-abonnement. Alle våre kunder kan strømme Ukesarkiv. Hva du har tilgang til å strømme i tillegg til Ukesarkiv, er avhengig av hvilket abonnement du har.