Strømme direkte på TV

Ja, du kan ha TV i garasjen eller på soverommet, i kjellerstuen, på barnerommet eller i boden uten at du trenger ny dekoder eller kabler i hele huset. Med Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung SMART TV kan du enkelt få TV i flere rom uten behov for verken antenne kabler eller dekoder. Alt du trenger er tilgang til internett.

Canal Digital på Apple TV

Med vår app for nyeste Apple TV har du tilgang til hele ditt abonnement pakket inn i denne lille boksen. Finn favorittserien i en av arkivene eller få med deg gullrekka på fredager. De aller fleste TV-kanalene du abonnerer på kan du også se med appen for Apple TV.

Har du nyeste Apple-TV kan du få tilgang til hele ditt TV-abonnement gjennom Canal Digital-appen. Søk etter Canal Digital, installer appen og logg inn med ditt brukernavn og passord. Vanskeligere er det ikke.

Vi har gjort din smarte tv enda smartere. Med vår app for Samsung trenger du ingen ekstra boks. Søk etter Canal Digital, installer appen og logg inn med ditt brukernavn og passord. Vanskeligere er det ikke.

Du trenger ikke nyeste Apple TV eller en smart Samsung TV for å nyte TV-abonnementet ditt på den store skjermen. Har du en Chromecast eller eldre Apple TV kan du enkelt caste innholdet fra telefonen eller nettbrettet rett til den store skjermen. Det er bare å klikke på symbolet i appen og koble deg til. Enklere blir det ikke.

Er du allerede kunde hos oss er det bare å starte å streame med en gang. Last ned og installer Canal Digital-appen, logg inn med ditt brukernavn og passord og finn den filmen eller serien du vil se.